Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Meghúztam a mellettem parkoló...

Meghúztam a mellettem parkoló autót?

Figyelt kérdés
Annyira negilyedtem,hogy megállás nélkül továbbhajtottam. Csak éppen az autóm eleje súrolta az ő hátsó kereke meletti részt. Az autómon egy kis horzsolás látható. Ha valaki ĺátta,hogy elhajtok és felírta a rendszámomat és a tulajdonos feljelent mire számíthatok? És mennyi idő múlva értesülök a feljelentésről? Vagy a rendőrség rendszám alapján személyesen keresne meg? Tudom, hogy hibáztam és sajnálom is a történteket.
2015. jún. 20. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hallod ,kamuzik itt majd mindenki :D

Ne parázz, felesleges! Ha volt szemtanú és felírta a rendszámot és szólt is a kocsi tulajának az meg bement a rendőrségre ,akkor és csak akkor fognak megkeresni .

Akkor ugye megnézik a kocsidat van e rajta sérülés festéknyom és ha találnak egyezést ,akkor buktad. Meg kikérdeznek ,voltál e arrafelé stb ..nem érdemes ezeken hazudozni de akkor is azt mond ,hogy nem vetted észre hogy meghúztad ,semmire nem emlékszel. Semmiképp ne azt mond ,hogy tudtál róla csak eliszkoltál! Szóval ilyenkor megkérdik, elismered e, akkor rábólintasz, hogy lehet hogy te voltál passz, és a biztosítód fizet.

Neked semmi más anyagi károd nem lesz ,legfeljebb egy bónusz fokozat ugrik,amit majd a legközelebbi biztosítóváltásnál kompenzálsz. A másik autóra meg fizet a biztosító.

2015. jún. 20. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

"anyagi kár minimális"

Nem tudjuk milyen autónak ment neki, de:

Tételezzük fel egy átlag középkategóriás 3 éves autót, mondjuk egy Ford Mondeot. Azokból a normális állapotúak 4 millió körül mennek.

Nos, hátsó sárvédőt meghúzta a kolléga, minimálisan horpadt is.

HA szerencséje van a tulajnak akkor vákummal ki tudják pattintani festék sérülés nélkül, akkor a kár 20e.

Ha nincs szerencséje sérült a festék, akkor 20e + 50e az újrafényezés.

És ha ne adj' isten el akarná adni az emberünk az autóját mostanság akkor az újrafényezett elem miatt kb. 3-400e-rel érne kevesebbet a piacon a kocsi...

Én azért egy rossz esetben 4 kilós kárt nem neveznék minimálisnak.

2015. jún. 20. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
az a baj hogy ha 200 forint a kár amit okozott akkor is rohadjon meg az ilyen gerinctelen tetű,mert nem az a baj hogy kárt csinált,hanem hogy ennyire féreg hogy nem meri vállalni!!
2015. jún. 20. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Oktatomnak bal első részt húzták, 170 ezer volt a kár. A műanyag első spoilert cserélni kellett.
2015. jún. 20. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!