Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Meghúztam a mellettem parkoló...

Meghúztam a mellettem parkoló autót?

Figyelt kérdés
Annyira negilyedtem,hogy megállás nélkül továbbhajtottam. Csak éppen az autóm eleje súrolta az ő hátsó kereke meletti részt. Az autómon egy kis horzsolás látható. Ha valaki ĺátta,hogy elhajtok és felírta a rendszámomat és a tulajdonos feljelent mire számíthatok? És mennyi idő múlva értesülök a feljelentésről? Vagy a rendőrség rendszám alapján személyesen keresne meg? Tudom, hogy hibáztam és sajnálom is a történteket.
2015. jún. 20. 10:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Neked is kár volt jogsit adni...

Remélem majd egy hozzád hasonló elüt engem a motorozás vagy bicozás közben, aztán tovább hajt a francba, hogy dögöljek meg, mert a kis nyomi beparázott, mert azt hiszi utólag jobban jár.

2015. jún. 20. 10:30
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Majd akkor ijedj meg, amikor valaki rádver, mert megint meghúzod valakinek az autóját és újfent le akarsz lépni...
2015. jún. 20. 10:42
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Ha szerencsédvan, feljelent, és jogi úton intézi a kártalanítást.

Ha nincs szerencséd, és vannak a megfelelő helyen barátai, megkeres személyesen.

2015. jún. 20. 11:17
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Nem megijedtél és mivel még ezt ki is írtad szinte biztos, hogy nem is sajnálod.

Kis gerinctelen féreg vagy. Remélem valaki felírta a rendszámodat, ez esetben kapsz majd egy idézést a rendőrségtől, be kell menni, tanuvallomást kell tenni. Aztán pénzbírságot kapsz és a biztosító rádveri a kárt.

2015. jún. 20. 11:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Az idézésnek mennyi időn belül kell megérkeznie?
2015. jún. 20. 11:21
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Izgulsz mi? Izgulj csak... (amúgy 30 nap körül).
2015. jún. 20. 11:33
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez kevés lesz a bíróságon, ahelyett, hogy elvitted volna a balhét, most a többszörösét kell kifizetned.

Ráadásul ezért 1 évet is kaphatsz, plusz a jogsidat is elveszik.

Hogy melyik lesz, azt a bíró dönti el. De lehet keményebb ítélet is lesz.

2015. jún. 20. 12:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy év meg jogsi elvétel nem lesz, ne beszélj baromságokat, nem ölt meg senkit.

Szabálysértés, ha egyáltalán lesz belőle valami akkor kb annyi hogy az anyagi kárt ki kell fizetned, kapsz valamennyi szabálysértési bírságot, meg talán 2 vagy 3 hibapontot.

2015. jún. 20. 14:48
 9/14 anonim ***** válasza:
32%

Mivel elhajtott, nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy nem ült benne senki.

Ha tulaj azt mondja éppen lehajolt valamit felvenni a földről, akkor bizony ez cserbenhagyásos baleset.

Színezheted ezt akárhogy, de ez akár jogsijába is kerülhet.

2015. jún. 20. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Személyi sérülés nincs, anyagi kár minimális, nyilván ha ott van a tulaj akkor azonnal utána megy/bejelenti, nagyon messze van egy cserbenhagyásos balesettől, nyilván nem hülyék a rendőrök sem. Ez nem színezés.

Értem én hogy be akarjátok szaratni, de fölösleges.

2015. jún. 20. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!