Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A kerékpárosoknak miért nem...

A kerékpárosoknak miért nem kell KRESZ vizsgát tenniük?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 11. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ma 00:36

OLVASD MÁR EL A 7-est ember. A biciklisek nagy részének van jogsija, de az autósoknak mindnek van (elvileg) mégis gyökér módon közlekedik egy rakás autós. Semmi értelme a jogsinak, mivel a többségnek úgyis van, de nem attól fognak normálisan közlekedni az emberek.

2015. jún. 28. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Kreszt? És mégis milyet? A párhuzamos közlekedés szabályaival?

Egy egyszerű kivonat kellene, hogy néhány fatális hibát ne vétsenek a bringások, de alapvetően a közlekedési morállal van a probléma, régebben én sem ismertem a kreszt, de mégsem akartak elütni vagy ledudálni. Legtöbbször meg tudtam várni, amíg szabad lesz az út és biztonságos az áthaladás.

2015. aug. 6. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Lo****t van a kerékpárosok nagy részének jogsija, ugyanmár :) Rakás kiskorú van köztük meg olyan aki analfabéta a kresz terén, egy sima behajtani tilost vagy stop táblát nem ismernek fel, nem tartják be. Úgy közlekednek az úton, mintha nekik mindent szabad lenne, nap mint nap dudálom le azokat akik a az egyirányú utcában ami amúgyis szűk, szembe jönnek a forgalommal, a parkoló autók meg a bicajos között aki szabálytalanul megy alig lehet elférni, de ha felborítom kocsival nyilván én lennék a hibás. Ezért kéne KRESZ, hogy tudják a legalapvetőbb dolgokat. Másrészről meg keményen büntetni őket, és szűrni azokat akik renitens szabálysértők! Ha az autósokkal szemben nem toleráns a rendőrség, és traffiznak, igazoltatnak, térfigyelőn keresztül szűrik a szabálytalankdókat, akkor ugyanezt tegyék meg azokkal is akik közúton bicajoznak! Ne csak a mi rovásunkra legyen meg az éves kvóta a rendőrsegen! Nem csak az autósok miatt kell ez, hanem a kerékpárosok miatt is, a saját érdekükben! Teszem azt egyirányú utcában szabályosan közlekedek 50 km / h -val, elém vág nagy sebességgel, kap egy frontálist a biciklivel otr akár azonnal meg is halhat, ezekbe bele kéne gondolni, mielőtt annyira vedjük a mindig szent és sérthetetlen kerékpárost! Már nem a 70 -es években vagyunk amikor a maihoz képest tized ekkora volt a forgalom és 5 sör után is eltekert a városba a bicajos mert egész este 3 kocsi jött szembe!
2015. aug. 8. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!