20 sikeres Szakoe.hu-s B kategóriás teszt után mehetek vizsgázni?
Csináltam sorban 20 sikeres tesztet, és kb egy hét múlva lesz vizsgám, de azt mondta az oktató, hogy 30-50 sikeres meg kéne legyen.
A szakoe mellett van egy oldal, ahol még régi képek vannak, meg régiesen van megfogalmazva a kérdés, ott még egyszer sem mentem át.
Viszont a Szakoe-n már jól megy.
Mehetek vizsgázni vagy még várjak?
"A szakoe mellett van egy oldal, ahol még régi képek vannak, meg régiesen van megfogalmazva a kérdés, ott még egyszer sem mentem át."
Miért nem sikerültek azok a tesztek?
Ha a szabályokat megtanultad rendesen, azok tudatában meg tudod válaszolni a kérdéseket a fogalmazásoktól függetlenül.
20 sikeres teszt elég kevés szerintem, de nem is az a kérdés, hogy 20-50-100 sikeres tesztet csináltál meg eddig.
Tudod a válaszok megadásánál a miérteket is?
5 hibapont alatti, vagy fölötti teszteket csináltál?
Ez szerintem hülyeség, hogy azért nem sikerül mert régiesen van meg fogalmazva.
Én is csináltam régi programmal és azok rosszabbul sikerültek. Mikor elkezdtem gyakorolni azon sokszor buktam míg a szakoe-n mindig átmentem.
Szakoe-n mindig megcsinálom 4 hiba alatt. A programba is már majd' mindig átmegyek viszonylag alacsony pontszámmal.
Az a 20 sikeres tesz még szerintem kevés.
Az autós iskolában, ahová jártam, az elméleti oktatás után a teszteléseket rábízták a tanulókra, mindenki akkor jelentkezett vizsgára, amikor úgy gondolta, hogy már sikeresen át is megy...
Az oktatók elmondták azt is, hogy sokéves tapasztalat az, ha a tanuló sorozatban, minden tesztje 5 hibapont alatti, a vizsgája is sikeres lesz, de akinél vannak 5 hibapont fölötti eredmények, ne menjen vizsgázni, mert komoly az esélye, hogy megbukik.
Nem totózni kell a helyes válaszokat, hanem tisztában lenni a miértekkel is, az elméleti vizsgára a legkönnyebb felkészülni, a teszteléseken nagyon jól mérhető,, ki, milyen szinten áll.
Fölösleges a "hátha sikerül" szinten elmenni vizsgázni, biztosra kell menni, ha valaki bizonytalan még szánja rá azt az 1-2 hetet a tanulásra, legyen biztos a válaszaiban, mert ha nem a vizsgán elbizonytalanodik, a stressz miatt pedig halmozni fogja a hibákat...
Sorozatban csináltam hiba nélkül a teszteket, nagyon ritkán becsúszott egy hibapont, amikor vizsgára jelentkeztem - a vizsgán is egy hibapontos tesztet írtam.
A többiek is hasonló módon készültek, vizsgáztak, egy srácot kivéve, neki a gyakorlás alatt sokszor 5-8 hibapontja, figyelmeztette az oktató, hogy nem kellene még vizsgázni, de ő ragaszkodott hozzá: 11 hibapont, bukás.
Ez még a régi adatbázis-kérdéseiből álló vizsga volt, de a módi most is hasonló: addig kell gyakorolni, amíg közel hibátlan nem lesz a tesztelés, nincs benne 4 hibapont fölötti eredmény, a forgalmi helyzeteket pedig 100%-ra tudod megválaszolni.
Akár hiszed akár nem ez az új kresz vizsga nagyon fel van fújva. Én nem jártam tanfolyamra mivel online végeztem el + a szakoén gyakoroltam. Nekem is mindig olyan érzésem volt hogy 150-200 kérdést ismétel,de ezek szerint nem. Az e-titán(itt tanultam) mindig ki irta hogy melyik fejezetből mennyi vizsga kérdés van.A kérdések mindig csak annyiban változtak hogy más hogyan vagy más szemszögből kérdeztek rá.
Ha a tanfolyamon figyeltél és szorgalmasan gyakoroltál át fogsz menni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!