Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit akarnak a parkolóban...

Mit akarnak a parkolóban veszekedést kezdeményezők?

Figyelt kérdés

Volt olyan hogy állítólag balesetveszélyes helyzetet idéztem elő egy parkolóban, mert "nem láttam hogy az illető tolat kifelé" és én elhaladtam a tolató autó mögött, szintén autóval. Mondanom se kell hogy utána jól le lettem b*va.

Másik alkalommal tényleg nekiparkoltam egy hajszálnyit a másiknak, de nem lett semmi baja, csak érintette egymást a 2 autó. Az állítólagos kárért adtam némi pénzt is, amennyit mondott, szintén a kiabálás hatására.

A kérdés az lenne, hogy ezek igazából mit akarnak ilyenkor? Úgy láttam hogy nem igazából pénzt, de nem is tudom megállapítani hogy mit. Talán azt hogy én is kiabáljak velük? Nem értem....

2015. máj. 14. 16:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
:)
2016. dec. 7. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!