A barátom exe feltörte a facebookomat, és megpróbált veszekedést szítani. Úgy érzem, hogy a barátom elbagatellizálja az ügyet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én is barát maradtam néhány exemmel, ebben nem láttam soha semmi problémát, de ezután elvárhatnám azt, hogy ne tartsa vele a kapcsolatot? Nem akarok veszekedni vele ezen, mert az azt jelentené, hogy a lány elérte a célját, de nagyon zavar, hogy a párom nem veszi ezt a problémát komolyan, és szerinte nem kell ezzel foglalkozni, csak váltsak jelszót.2014. dec. 13. 13:49
3/14 A kérdező kommentje:
Nem, de elég könnyen kitalálható volt sajna valóban, ami az én hibám. De a lány bevallotta, hogy ő volt.
2014. dec. 13. 13:51
4/14 anonim válasza:
Tegyél feljelentést. Btk. 224., 423. §§.
5/14 A kérdező kommentje:
Itt nem az a dilemmám, hogy mi lesz a lánnyal, majd eldöntöm magamban. A probléma az, hogy a barátom nem fogja ugyan a pártját, de nem is véd meg nyíltan (vagy legalábbis nem tudom, hogy a lánynak konkrétan mit mondott, ha négyszemközt tudunk beszélni, ezt megkérdezem tőle), holott az ő exe vetett majdnem véget ezzel a kapcsolatunknak.
2014. dec. 13. 13:58
6/14 anonim válasza:
igazából a barátodnak kellene észrevennie, hogy az exe nem százas és, hogy nem kellene barátkoznia vele ezek után.
7/14 anonim válasza:
Nem a fészbukon kell élni az életet, kisebb jelentőséget kell tulajdonítani az interneten történteknek mindkettőtöknek, és ennek nem szabad átszivárogni a magánéletbe, kettőtök kapcsolatába. Ha ez nem így van, akkor az a kapcsolat rossz, és éretlenek vagytok még ehhez. Nőjetek fel!
8/14 A kérdező kommentje:
14:03 Nekem is ez a bajom, de mit kéne tennem? Benyújtani a vagy ő, vagy én ultimátumot? Úgy érzem, ha magától nem jön rá, ott már bajok vannak.
14:10 Szeretettel megkérnélek, hogy tanulj meg szöveget értelmezni, az is rendkívül felnőttes dolog ám.
2014. dec. 13. 14:17
9/14 anonim válasza:
Nem értelek..
Barátos azt mondta, válts jelszót.
Ez nem elbagatellizálás. Miért nem teszed? Ezzel a probléma elintézve lenne.
Mit vársz tőle? Veszekedjen exével? Nem biztos, hogy volna rá hatással. Meg ezzel volt exével kapcsolatfelvételre, komunikációra biztatod. Ezt akarod?
10/14 A kérdező kommentje:
Persze, hogy megváltoztattam a jelszavamat. És ők egyébként is beszélnek az exével, jóban maradtak, és ezzel idáig semmi bajom nem volt. Szóval nem kapcsolatfelvételre biztatom.
2014. dec. 13. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!