A barátom exe feltörte a facebookomat, és megpróbált veszekedést szítani. Úgy érzem, hogy a barátom elbagatellizálja az ügyet, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én is barát maradtam néhány exemmel, ebben nem láttam soha semmi problémát, de ezután elvárhatnám azt, hogy ne tartsa vele a kapcsolatot? Nem akarok veszekedni vele ezen, mert az azt jelentené, hogy a lány elérte a célját, de nagyon zavar, hogy a párom nem veszi ezt a problémát komolyan, és szerinte nem kell ezzel foglalkozni, csak váltsak jelszót.2014. dec. 13. 13:49
11/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen jogos, hogy kiakadtál ezen. Nagyon túl megy ez azon a bizonyos határvonalon. Tényleg meg kéne mondani a barátodnak, hogy ezért konkrétan fel is jelenthetnéd a lányt, és jó lenne ahhoz méltó komolysággal kezelni az ügyet. Én is voltam már nagyon dühös emberekre, de sose jutott volna eszembe, hogy feltörjem a profiljukat.
12/14 anonim válasza:
Szerintem az exét szereti tök egyértelmű. Melléd nem állt oda, amikor feltörte a faszbukodat, a csaj vissza akarja szerezni és vissza is fogja, a srácnak sincs semmi kifogása ez ellen, ha még azok után puszipajtás a csajjal, hogy próbált fúrni téged. Csak a csávó még nem mondta neked, hogy ki vagy rugva. Max 1 hetet adok rá és újra egy párt alkotnak az exével, te meg nézhetsz másik pasi után.. Ez van, sajna ilyen az élet, találd meg az igazit!
13/14 anonim válasza:
Ha a volt csajjal jóban maradnak az egy dolog, ha viszont téged elkezd fúrni a csaj, ráadásul ilyen szemét módon, azt nem nézheti el neki a pasid. Nem mondom, hogy az a legjobb, ha megmondod neki, hogy vagy ő, vagy én. De az biztos, hogy ez a csaj akar még valamit a pasidtól és ha ez így van, akkor minden telefonhívást, találkozást (jogosan) bíztatásnak fog venni, ezért nem kellene találkozniuk. Szerintem ezt kéne megmondanod a pasidnak, ha magától erre még nem jött volna rá. Másik lehetőség, hogy valóban a másik lány a fontosabb neki, ez is benne van a pakliban.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, a helyzet megoldódott : )
2014. dec. 13. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!