Te betartod városon kívül a max.90-et? Ha nem, mennyivel szoktad túllépni?
Figyelt kérdés
Szerinted vannak olyan részei az országnak, ahol általában hajlamosabbak az emberek betartani, illetve túllépni a megengedett sebességet?2015. jan. 5. 11:00
11/15 Napkiraly válasza:
óra szerint 110, ha sietek 120
13/15 anonim válasza:
Nem szeretem pontosan kicentizni, de tötymörögni sem szeretek. Ha az út és a forgalom engedi, a 90-et sose tartom be, nem érzem indokoltnak, még a legkevésbé sem. De mondom, számolgatni sem szeretek, és csekket sem akarok kapni, úgyhogy 100 körül megyek stabilan. Nagyon kicsivel 100 fölé, ha ez indokolt, vagy ha másképp nem oldhatom meg.
14/15 anonim válasza:
Attól függ hol.
A szomszéd városba vezető út nyíl egyenes, ha be van állva csak 70-el tudok menni, ha nincs megyek 90-el, ha megy előttem valaki és tudnék is előzni akkor is inkább maradok mögötte, nem preferálom nagyon az előzgetést.
Kétszer fordult elő,hogy hajnalban hazafelé jövet 140-150-el mentem végig, de akkor üres volt az út, és jól esett odalépni, főleg mert ez egy olyan szakasz,hogy végig szántó van körülötte, nem tudnak elbújni a zsaruk, a város határban meg szigorúan 50 még éjjel is mert ott lesben állnak.
15/15 csunyafa@ válasza:
Alap a 120 nálam.Ez 9-es kis transittal (2005).Ha nagyobb szekérrel megyek akkor ahogy az út engedi.Kamionnal nem sok helyen lehet ereszteni,mert a 4-esen feszt méricskélnek ott azzal 80-82.Ha busz van alattam (sprinter) akkor azzal 100.Mondjuk ott van leszabályozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!