Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez történt az imént velem ....

Ez történt az imént velem . Szerintetek most akkor ki a hülye?

Figyelt kérdés

Ma egy bolt parkolójából jöttem ki ami egy főútra megy rá...kiraktam az indext és megvártam egy kocsit míg elmegy ...jött a egy következő kocsi de láttam hogy ő indexel be a parkolóba ezét ki hajtottam az útra..erre a tag lefékez,megáll rám dudál villogtat én mentem tovább és ö meg utánam ,nem kanyarodott be a parkolóba!

Mintha egy pillanatra meg is állt volna vagy nem tudom de én mentem tovább nem éreztem magam bűnösnek...csak most így utólag bosszant...arra is gondoltam hogy lehet felírta a rendszámomat vagy valami,ilyenkor bemehet a rendőrségre háborogni ?

2014. dec. 24. 12:41
1 2
 1/13 anonim válasza:

Egyedül utaztál?

Egyébként nem történt semmi baj, szóval nem hiszem, hogy az ünnepek alatt a tárgyalást járná ki.

2014. dec. 24. 12:50
 2/13 anonim válasza:
Ráadásul nem tudom, hogy bizonyítaná be, hogy nem indexelt.
2014. dec. 24. 12:51
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha beléd ment volna megszívtad volna ,mert ő volt a főúton,de nem történt semmi,úgyhogy ne stresszeld magad.
2014. dec. 24. 12:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Bemenni bemehet, de körberöhögik.

Az elsőbbségadás teljesül akkor, ha

- nem kényszerítetted vészfékezésre;

- nem kényszerítetted a menetirány hirtelen megváltoztatására;

- tovább tud haladni.

Ez rendben volt.

Nem szabad megtévesztően közlekedni. Ha ő kanyarodási szándékot jelzett, mégsem kanyarodott, akkor megtévesztett.

Bizonyítani egyikőtök sem tud semmit. De ha ilyenek miatt rendőrségre mennének az emberek, s ott foglalkoznának is vele, akkor hosszabb sor lenne minden őrsön, mint amilyen a Bánffy hajszesz érkeztekor volt Pesten a Herbária előtt valamikor régen. (Ifjabbaknak: négy-öt fő széles sorból, olyan kétszáz méternyi ember.)

2014. dec. 24. 12:57
 5/13 A kérdező kommentje:
igen egyedül voltam...bizonyítani nem tudná szerintem mert ő is egyedül volt legalábbis ugy láttam ...de 1000000% hog kint volt az indexe azért én sem vagyok olyan felelőtlen h látom hogy jön egy kocsi és kihajtok elé...kezdő jogsim van kb 3-4 hónapos ez most nekem igy elég lehangoló teljesen elvette a kedvem !
2014. dec. 24. 12:57
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen esetben azt tudom ajánlani, hogy csak akkor fordulj ki, ha látod hogy le is lassit, és tényleg be akar fordulni, az index inkább csak tájékoztató jellegű a gyakorlatban, nem lehet arra hagyatkozni.
2014. dec. 24. 13:06
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Ó, ilyesmin ne stresszelj, kezdőként sem. Mindenesetre érdemes figyelni a sebességet is: ha nem lassít, akkor lehet, hogy úgy felejtette az indexét.
2014. dec. 24. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Sok embernek lovese sincs, mire jo az index. Igaz, el is felejthette, teny.

Kedvencem mikor korforgalomba befele indexel...

2014. dec. 24. 14:40
 9/13 Dörmögő ***** válasza:
63%
Ahogyan írták. Ne csak az indexre hagyatkozz, hanem más jelekre is, mint pl a lassítás. Gondolom te is láttál már autóst magad előtt menni akiről tudtad hogy kint felejtette az indexet. Lehet hogy ez is egy olyan volt.
2014. dec. 24. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
kinnmaradt az indexe, nálunk 2 helen is hasonlo a helzet, 2 helyen is közvetlen a kereszt után van bolt, naná h már 200m röl indexelnek, ha pont ugy jövök siman kihalytanék elé... és u ez lenne, ne törödj vele, cask maskor inkabb gyözödj meg h tényleg le kanyar e, az a ár ill nem er ennyit.
2014. dec. 24. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!