Mi történt velem?

Figyelt kérdés
Kiskoromban mindig is kis akaratos, vagány, rafinált és talpraesett kislány voltam. Miután általános iskolás lettem teljesen megváltoztam....kifurdultam magamból, mintha egy új testet kaptam volna. Most középsuliban talän az uj barátok, vagy a helyzet hatásár, nem tudom, de mint ha ujra a kiskori önmagam lennék. De nem értem és mem is emlélszem h mi okbol lettem ilyen visszahuzódó, félős, lusta... Arra gondoltam hogy vmilyen kiskori trauma, de nem emlékszem ilyenre....igazából alig emlékszek bármire is az általános éveimből. Tudtok vmi tiplet mondani, hogy most mi van? :0 Vagy csak egyszerűen túlképzelem? :D

2014. dec. 20. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha kiskori trauma az kideríthető és segíthető hipnoterápiával.
2014. dec. 20. 21:15
 2/3 anonim válasza:

meghaltál. üdv a túlvilágon.

szt. péter

2014. dec. 22. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
elraboltak az ufo-k és módosították a tudatodat. :D
2014. dec. 25. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!