Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy folyton...

Miért van az hogy folyton szomorú vagyok, de nem tudom mért, mert nem történt éppen semmi velem?

Figyelt kérdés

2014. nov. 28. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

én is így érzek nagyon gyakran...egyre többet mostanában.

Ősztől egyetemre járok.... de csak távoktatásban,nem vagyok emberek között így napi szinten, a családommal túl sokat vagyok együtt,több a veszekedés.

Nehezen megy a tanulás is ,mert nagyon rosszak az anyagok.

Szerelmi életem romokban, nincs velem a fiú,akit szerettem .

Tehát minden körülmény rossz.... nem történik semmi érdekes a napjaimban, de ezek a körülmények nagyon lehúznak hangulatilag.

Talán neked is lehetnek ilyen dolgaid,amik nem stimmelnek..és ha nincs is folyton a fejedben,de tuadat alatt benned van,és emiatt lehetsz szomorú.

Én ezt úgy szoktam orvosolni,hogy a barátaimmal közös programokat szervezek , vidám zenéket hallgatok , kiskutyámmal vagyok..Olyanokat teszek,amik boldoggá tesznek ,és akkor mindjárt nem olyan rossz a helyzet.

Harcolni kell a jóért,és tenni , élvezni a pillanatokat az életben ,keresni a lehetőségeket.

Nekem mikor mélypontjaim vannak,akkor tör rám ez,,de alapvetően pozitív ember vagyok , és kitartó,céltudatos . Lehet ,h kell is néha egy kis hullámvölgy,hogy aztán jobban értékeljük a jót :)

18L

2014. nov. 28. 15:00
 2/3 szántóvető ***** válasza:

elégedetlen vagy az életeddel,boldogtalan vagy,sokkal több rossz történik veled mint jó,magányos vagy..

ezt neked kell tudnod.nyilván tudod is.

2014. nov. 28. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek tényleg, csak ez a helyzet nagyon rossz és ilyenkor annyira semmihez nincs kedvem és legszívesebben csak feküdnék... Az a baj, hogy nincs olyan barátnőm akivel lehetnék...:( még az sincs

Tényleg nagyon köszönöm a válaszokat

2014. nov. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!