Miért van az hogy folyton szomorú vagyok, de nem tudom mért, mert nem történt éppen semmi velem?
én is így érzek nagyon gyakran...egyre többet mostanában.
Ősztől egyetemre járok.... de csak távoktatásban,nem vagyok emberek között így napi szinten, a családommal túl sokat vagyok együtt,több a veszekedés.
Nehezen megy a tanulás is ,mert nagyon rosszak az anyagok.
Szerelmi életem romokban, nincs velem a fiú,akit szerettem .
Tehát minden körülmény rossz.... nem történik semmi érdekes a napjaimban, de ezek a körülmények nagyon lehúznak hangulatilag.
Talán neked is lehetnek ilyen dolgaid,amik nem stimmelnek..és ha nincs is folyton a fejedben,de tuadat alatt benned van,és emiatt lehetsz szomorú.
Én ezt úgy szoktam orvosolni,hogy a barátaimmal közös programokat szervezek , vidám zenéket hallgatok , kiskutyámmal vagyok..Olyanokat teszek,amik boldoggá tesznek ,és akkor mindjárt nem olyan rossz a helyzet.
Harcolni kell a jóért,és tenni , élvezni a pillanatokat az életben ,keresni a lehetőségeket.
Nekem mikor mélypontjaim vannak,akkor tör rám ez,,de alapvetően pozitív ember vagyok , és kitartó,céltudatos . Lehet ,h kell is néha egy kis hullámvölgy,hogy aztán jobban értékeljük a jót :)
18L
elégedetlen vagy az életeddel,boldogtalan vagy,sokkal több rossz történik veled mint jó,magányos vagy..
ezt neked kell tudnod.nyilván tudod is.
Köszönöm mindenkinek tényleg, csak ez a helyzet nagyon rossz és ilyenkor annyira semmihez nincs kedvem és legszívesebben csak feküdnék... Az a baj, hogy nincs olyan barátnőm akivel lehetnék...:( még az sincs
Tényleg nagyon köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!