Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mikortól számít tényleges...

Mikortól számít tényleges tulajdonosnak az autóvásárló?

Figyelt kérdés
A kérdés hogy tiszta legyen.. Vettem egy kocsit, tilosban parkoltam vele ez akkor történt mikor még a forgalmiban a volt tulajdonos szerepelt de ugyebár az adásvételin ott volt a korábbi dátum tehát napokkal az előtt vettem és írtuk meg. Nem fizettem be a csekket és a minap küldték a felszólítást.Tehát eközben a nevemre került a kocsi, és igy ugyebár az én címemre postázták ((( Gondolom mert..... nem fizettem be a csekket.. ezért lekérték rendszám alapján központból az adatokat és ugyebár ekkor már megtörtént az átírás tehát a rendszer szerint én voltam a tulaj ))))).. Írtam e-mailt a parkolási szervnek, aval az ürüggyel hogy abban az időszakban még nem én voltam a tulajdonos... (Pl: 10.12-én írtuk meg az adásvételit, 10.16-án megbüntettek, 10.22-én írattam a nevembe tehát ekkor kerültem a rendszerbe mint új tulaj... ) Ugyebár a forgalmiba az áll hogy kelte: 2014.10.22 tehát evel kitudok bújni a büntetés alól ha felmutatom a forgalmit.. vagy cseszhetem? megint csak aval a dumával hogy 10.16-án nem én voltam a tulaj. ( adásvételi szerint igen.. de a rendszerbe csak 10.22-én lettem bejegyezve )... 10-ből 9 ember nem fogja ezt érteni de az a maradék egy hátha tud valami jó választ adni..

2014. dec. 16. 00:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Műanyag kisautó.. látom kicsik az igényeid.. de hát na.. már elmúltam egy jó ideje 14 de jól szórakozok az ilyen lúzereken mint amilyen te is vagy. Tudod hogy kell ingyen áramot csinálni?.. csináld meg ez komoly.. fogsz egy hosszabbítót bedugod hálózatra, fogsz egy 2 eres kábelt belehelyezed az elosztóba majd a lábujjaid közzé dugod. :) Csináld meg..
2014. dec. 17. 16:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Akkor csak szimplán fogyatékos vagy.
2014. dec. 17. 16:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Meg funkcionális analfabéta, mert nem magamról írtam, hanem rólad.
2014. dec. 17. 16:48
 24/24 anonim ***** válasza:

"nem vert földhöz"

Ha nem jelenetett volna gondot, akkor mikor megkapod befizeted azt az aprót, nem pedig ostoba proli módjára nem létező jogok alapján reménykedsz, hogy más majd kifizeti helyetted.

2014. dec. 22. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!