Milyen a hétköznapokban Lamborghini tulajdonosnak lenni?
szerintem nem dobálnák meg,egyrészt van az emberben egy kis tartás a következményektől,pl mivel foglalkozhat a tulaj hogy telik ilyenre?
senki nem szeretne szerintem betonozott lábbal a duna alján landolni, vagy esetleg ha valahogy lebukik és neki kell kártéretini a sok 10 millás autó javítását.
ha városban vagy akkor meg egy ilyen autót szinte minden másodpercben néz valaki,nem nagyon merne szerintem senki szórakozni vele.
pl miskolcon mikor egy gallardo pár percig állt a kúton máris az autó köré gyűltek az emberek,persze olyan 6-7méter távolságot azért hagyott mindenki.
ha valaki meg karcolja hát lett volna bőven szemtanú.
ha lottót nyernék akkor nekem tuti olyan villám lenne ami körbe van beton kerítéssel védve,kamerák,mozgás érzékelők lennének elhelyezve,nem kint az útcán állna a kocsi hanem a lakás alatti szép nagy garázsban a subaru és az s6os mellett mert ugye télre és esős időre is kell autó de oda nem lambo való.
Főnökömnek van egy Ferrarija és egy Porscheja.
A Ferrarinak kb. a 4. oldalüvegét cserélik, mert rendszeresen beb@sszák az irigy polgárok.
A kocsikat nem egyszer húzták végig kulccsal. Találtunk már kiálló tőrt a Ferrari kerekében, a Porsche szó szerint le volt sz*rva.
Tavaly szülinapomra megkaptam egy hétvégére a Ferrarit. Kicsit furi volt a kis Fordom után, de élveztem.
Hát azóta is az megy a szomszédoknál hogy én adócsaló vagy maffiózó vagyok. Ház előtt meg nem nagyon mertem hagyni, mert rögtön elkezdték nézegetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!