Milyen a hétköznapokban Lamborghini tulajdonosnak lenni?
Necsodálkozz...
Amíg családok mennek tönkre a háromszorosára emelkedett törlesztő miatt,addíg ne parádézzon itt senki a többtízmilliós csodaautójával..
Énis gyűlölöm ezeket a magamutogató,kőgazdag majmokat,megmondom őszintén! Persze nem rongálnék meg egy ilyen autót,de a hevesebb vérmérsékletűek bizony megteszik..
/Amíg családok mennek tönkre a háromszorosára emelkedett törlesztő miatt,addíg ne parádézzon itt senki a többtízmilliós csodaautójával.. /
én nem értem az összefüggést,most akkor mások problémáját egy sikeres gazdag embernek magára kéne vállalnia vagy mi?
ha én olyan sikert élnék el vállalkozás vagy akármi terén hogy vehetnék egy méregdrága autót biztos hogy megvenném.
az emberek úgy is mindig azt hangoztatják hogy foglalkozzon mindenki a saját dolgával.
ma 14:06
de hiszen segítenek is általában hiszen ezek részvényesek,esetleg cégvezetők,cég tulajdonosok stb szóval munka helyet teremtenek.
vagy te miként gondolod a segítséget,csengessenek be és adjanak vagy 2-3millót minden szegény családnak?
Sajnos idehaza az irigység alapvető dolog!
Mikor voltam külföldön egész más emberi tulajdonságokat tapasztaltam meg...változtatni kéne.
"Miért? Mert intelligensebb,mint ezek a "nézdmimvan" féle pózer magamutogató bohócok.."
De ember, ez elő ítélet...
Attól miért lenne valaki intelligensebb mert olcsóbb autóval jár? Honnan tudod biztosan hogy Bill Gates yarissal jár? Te tényleg képes voltál neten keresni valami cikket hogy mivel jár Bill Gates???
Olyan ember is van akit, te mondasz való igaz, de miért kell vele foglalkozni? Miért nem az ugrik be elsőre mint minden normális embernek hogy "milyen szép autó"?
Gondolom ha tehetnéd akkor elvetetnéd a gazdag emberek autóját, beolvasztatnád és mindből yarist csinálnál, mert az az intelligens emberek autója "nehogy már a sok nyomorék itt lambóval járkáljon" Ilyen kifakadást és hisztit egy nem irigy ember nem csinál.
Szerinted annyira menő egy lambo? Szerintem csak egy gép..miért idegesíted magad? Neked is kéne egy??
Ha nekem lesz egy új bmw-m akkor rám is csúnyán néznél?
Gondolom te vagy az a tipikus ember, aki ha lát egy balesetet amiben egy drága autó tört össze esetleg a vezető is megsérült akkor elsőként sütöd el a "kis szemét meg érdemelte" mondatot?
Azt meg értenéd hogy aki a lamboban ül valószínűleg áldását adná rá hogy neked is legyen ha akarsz?
Hogy nem azért jár vele hogy téged bosszantson??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!