Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mikortól számít tényleges...

Mikortól számít tényleges tulajdonosnak az autóvásárló?

Figyelt kérdés
A kérdés hogy tiszta legyen.. Vettem egy kocsit, tilosban parkoltam vele ez akkor történt mikor még a forgalmiban a volt tulajdonos szerepelt de ugyebár az adásvételin ott volt a korábbi dátum tehát napokkal az előtt vettem és írtuk meg. Nem fizettem be a csekket és a minap küldték a felszólítást.Tehát eközben a nevemre került a kocsi, és igy ugyebár az én címemre postázták ((( Gondolom mert..... nem fizettem be a csekket.. ezért lekérték rendszám alapján központból az adatokat és ugyebár ekkor már megtörtént az átírás tehát a rendszer szerint én voltam a tulaj ))))).. Írtam e-mailt a parkolási szervnek, aval az ürüggyel hogy abban az időszakban még nem én voltam a tulajdonos... (Pl: 10.12-én írtuk meg az adásvételit, 10.16-án megbüntettek, 10.22-én írattam a nevembe tehát ekkor kerültem a rendszerbe mint új tulaj... ) Ugyebár a forgalmiba az áll hogy kelte: 2014.10.22 tehát evel kitudok bújni a büntetés alól ha felmutatom a forgalmit.. vagy cseszhetem? megint csak aval a dumával hogy 10.16-án nem én voltam a tulaj. ( adásvételi szerint igen.. de a rendszerbe csak 10.22-én lettem bejegyezve )... 10-ből 9 ember nem fogja ezt érteni de az a maradék egy hátha tud valami jó választ adni..

2014. dec. 16. 00:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ekkora egy fass2opót...
2014. dec. 16. 13:04
 12/24 A kérdező kommentje:
zoo te még nálam is nagyobb hereszo..ó vagy :D nyugodjon meg mindenki nem kell pánikolni ma kifizettem a csekket.. nem vert földhöz
2014. dec. 16. 16:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Persze :D Hülyegyerek...
2014. dec. 16. 16:26
 14/24 anonim ***** válasza:
Biztos valami boyracer vagy, aztán kell tuning matricára a pénz.
2014. dec. 16. 16:26
 15/24 A kérdező kommentje:
Ááá annyira szánalmas lejárt nem vagyok.. de neked tudok apró pénzért karácsonyra :D ajándékba küldök egy hello kyttist választható méretben
2014. dec. 16. 16:33
 16/24 anonim ***** válasza:
8%
1.9 tédé the king nincs ?
2014. dec. 16. 16:34
 17/24 egySanyi ***** válasza:

"10-ből 9 ember nem fogja ezt érteni de az a maradék egy hátha tud valami jó választ adni."

Én se értem, hogy mit jelentene az "aval" és "evel" tudtommal a Magyar nyelvben ilyen szavak nincsenek.

A jó válasz: azzal, ezzel.

2014. dec. 16. 19:10
 18/24 A kérdező kommentje:
Tudtommal mikor lehúzod a sza..odat az a szennyvízcsatornába folyik, de neked valószínűleg a veteményesbe. Így akkora lett az agykapacitásod hogy már csak te hiányoztál ide.. Nincs asszony mi xD :D nincs kivel kötekedni.. Vagy ha van akkor fáj a feje igaz? :D
2014. dec. 16. 22:31
 19/24 egySanyi ***** válasza:
Eredeti kérdésedből kiindulva várható volt ez a reakció.
2014. dec. 16. 22:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Egyébként a beszólogatásainak színvonalából arra gondolnék, hogy 14 éves a kérdező.

A műanyag kisautóval, amit brummogva szokott tolni, na azzal oda parkol ahova akar, csak apa ne lépjen rá.

2014. dec. 17. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!