Hogyan kell helyesen használni a kuplungot kanyarodásnál, tehát kanyarodás közben gázonvagy kuplungon van aláb? A rendőrlámpánál hogyan induljak el, az egyik láb a gázon a másik a kuplungon és lassan engedjem a kuplungot?
Figyelt kérdés
Forgalmi vizsgaelött állok és nem vagyok biztos benne hogy hogy is kell csinálnim,kérlek ha tudtok segitsetek!2010. jan. 28. 07:20
11/15 A kérdező kommentje:
disel autón tanulok,és azt mondták hogy 2000után már váltsak feljebb!
2010. jan. 28. 10:42
14/15 A kérdező kommentje:
AZ MÉG ODÉBB VAN!
2010. jan. 28. 15:57
15/15 anonim válasza:
"Kuplungot csak sebesség-váltáshoz használjuk, arra való."
és pl csúsztatáshoz...
Nekem úgy tanítja az oktató, hogy lassítok, fékezek, akkor kuplung-fékkel, és a kanyarban csúsztatva, tehát engedem fel a kuplungot és közben a gázt nyomom, ezt 2-esben ha lehet. Elindulásnál nem volt még para abból, hogy egyesben kanyarodtam be a lámpánál.
Akkor száll el a kocsi ha tövig benyomva a kuplungot kanyarodsz. Párszor csináltam én is így rosszul, és akkor kaptam is a fejemre, jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!