Suzuki ignis 1,3 jobbra kanyarodásnál kattogó hangot ad, ez féltengely vagy féltengelycsukló? Melyiket kell kicserélni?
gömbcsukló, de egyelőre sz@rd le nyugodtan, majd ha a másik oldal is kattog, akkor kezdj el alkatrészárakat nézni. Ha kanyarban ráfogod a kormányt, és nyomod a gázt mint egy őrült, akkor kattogni fog, de ha szépen ívben engeded vissza ahogy befordul, akkor semmi hangja nem lesz. Nekem már vagy 3 éve kopog mind a két oldal, ezalatt az új is elkopott volna, mert 2X annyi idős lett.
Segíthet, ha megcseréled a jobboldalt a ballal, akkor fordítva fog működni, és egy jó ideig megint nem lesz hangja. (esetleg hátramenetben, kitekert kormánnyal :)
Én szerintem a lengőkarszilent vagy akár a talpas ment ki az én kocsimba ez megy ki fojton
:(
Suzukim van...tehát: Keress egy nagyobb,elhagyatottabb parkolót.A golyós féltengelycsukló hibájának "ősi" trükkje,hogy csumára alácsavarod a kormányt,és tolatni kezdesz körbe~körbe---előbb jobbra,majd balra is. Lehúzott első ablakokkal.Ha valamelyik oldalról kattogó kereplő hangot hallasz,az bizony baj.
Előtte még ha letérdelsz az autód elé/alá,és az első kerekek belső oldalánál kell hogy láss a tengelyen(vízszintesen) gumiharangot,> [link] <ilyent...na azoknak sértetlennek lell hogy legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!