Güris kérdése:
Mi van akkor, ha vezetés közben, összetalálkozok egy őzzel, az autó sérül de nem én ütöttem el az őzet, hanem ő ütött el engem. Vagyis oldalról, nekemrohan. A Kivédhetetlenül. Számít ez a biztosítónál, a rendörségnél vagy akárhol valamit?
Figyelt kérdés
Megtörtént velem ez a dolog,szerencsémre az első keréknek ugrott,így az ajtón egy horpabás, a díszléc leszakadva,viszonylag olcsón megúsztam.#összetalálkozok egy őzzel #oldalrol nekemrohan
2014. okt. 4. 21:18
2/4 anonim válasza:
Ha nem volt vadveszélyt jelző tábla, akkor a helyi vadásztársaság biztosítója fizet. Ha volt, akkor meg te, magadnak vagy a casco terhére.
3/4 anonim válasza:
akkro se fizet, haveromnak se fizetett!!!
4/4 anonim válasza:
Érdemes biztosítást kötni a Das-nál azok ráérnek szarrá perelni az ilyen vadgazdálkodó szervezeteket és értenek is hozzá, és neked sem kell fizetni. Persze ha volt tábla akkor esélytelen a dolog sajnos, még ha igazad is van, mert 5-el haladva is kivédhetetlen hogy egy vaksi hülye őz neked menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!