Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van az, hogy (még) nem...

Miért van az, hogy (még) nem merek utasokat vinni kocsival?

Figyelt kérdés

Kb. 3 hónapja van meg a jogosítványom, az sokat gyakorolok, voltam hosszabb távokon is, autópályával meg minden. Nem félek, az elején sem féltem beülni a kocsiba (még mikor tanultam, akkor azt hittem, hogy nagyon ijesztő lesz egyedül, de egyáltalán nem volt az). Tény, hogy szoktam néha hibázni, de hát ki nem... abból tanulok, az elején szerintem normális, hogy nem tudok mindent tökéletesen elsőre megoldani. Egyébként a fővárosban tanultam, és most is ott vezetek.

És valamiért az van, hogy a szüleimen és a bátyámon kívül (akik egyébként mind értenek hozzá), ódzkodom attól, hogy bárki más beüljön mellém (akár hozzáértő, akár nem).

Ez normális az elején, másnak is volt ilyen?

2014. szept. 4. 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Amíg nem érzed úgy, hogy elég jól megy, addig ne is vigyél a családtagokon kívül másokat. Lehet, attól félsz, hogy meglátják nem vezetsz tökéletesen - ez egy dolog. Én viszont azért nem ajánlom, hogy ne tereljék el a figyelmedet.
2014. szept. 5. 00:17
 2/2 anonim ***** válasza:

én azért az elején jobban éreztem magam ha ült valaki mellettem. még akkor is ha életében először látott autót közelről :) oké, sarkított példa, de akkor is valahogy nagyobb biztonságban éreztem magam, ha az utasomnak még jogsija sem volt.

2.5 éve van jogsim, pár hónapja napi szinten autókázok Bp-n, gyakran egyedül, néha társaságban. ha ül mellettem valaki, akkor jobban figyelek, mert érte is felelősséggel tartozom. ha egyedül nyomom, akkor vannak néha kisebb bakik :)

2014. szept. 14. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!