Hogy kapnak az emberek ilyen egyszerűen jogosítványt?
Jogosítványt még oké. Na de szavazati jogot? :D
Az, hogy a szabályokkal sokan nincsenek tisztában az egy dolog. Majd a következő "elvakított a fényszórója" c. kérdésnél megkérdezem, hogy " És te mikor voltál utoljára fényszóró beállításon? ". Akkor meg csak a hmm-ögés lesz, hogy hát igen, én nem voltam, de az enyém nem is vakít!!
Méé? Vezettél már saját magaddal szembe? :D
Az a legborzasztóbb, hogy én kamionnal járom az országot. A fejmagasságom kb 3 méter és engem is elvakít minden 9-12. személyautó. Akkor az a lámpa hova világít? Leszállófényről már hallottam, de még felszállófényről nem :D
Szerintem ez nem is inkább jogosítvány, hanem társadalmi probléma. Az előző rendszerben is mi volt? Tilos, tilos, de azért egy kicsit mégis csak lehet.. Mintha megragadt volna ez a mentalitás és ráragadna a fiatalabb generációra. A bringásokra egy részére meg főleg...
"A párom autószerelő, ő állítja mindig a fényszórót is. Az enyém tuti senkit nem zavar."
Akkor te vagy egy. Én mondjuk kettő. És a többi háromszáznegyvenkétezer - hatszázhuszonhét autós? Rájuk még mindig igaz amit írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!