Bemutattam ma a rendőröknek, hogy kapják be, lehet ennek későbben következménye?
Egy település végén állítgattak autókat és éppen elvoltak foglalva, én pedig egy kereszteződésből fordúltam ki és bemutattam nekik, hogy kapják be a faxomat és közben igazoltattak egy autóst, de rám néztek és szemük majd kiesett és a visszapillantóba láttam utólag, hogy egyikük gyorsan az út közepére lépett és felírta a rendszámomat.
Már megbántam 10 perc múlva és vissza akartam menni bocsánatot kérni, de már bexartam...
Most mi a fax lesz velem?? Elküldenek bíróságra ez miatt vagy mi?? Megúszom csak pénzbírsággal?
Hol lehet megkérdezni a rendőrségen, hogy mi lesz a következménye ügyemnek, ha elmondanám nekik ezt?
Verje meg az Isten az éleetemet, hogy ilyen faxoknak bemutattam!
"Nyugodtan mutogass csak be nekik! Nincs róla felvétel,ha hőbörög letagadod,elkéred az igazolványszámát,és feljelented rágalmazásért,mert te csak az illatosítót igazítottad meg a tükrön.."
A rendőr - ellentétben a te feltételezéseddel - nem teljesen hülye. Nem fog ő hőbörögni, csak tart egy közúti ellenőrzést. És ha a rendőr akar, akkor talál is valamit, amiért kiszabhat egy kis helyszíni bírságot. Így vagy úgy, de ha te paraszt vagy, te fogod megszívni.
A rendőrt marhára nem fogja érdekelni.
Látom, nem teljesen vagy képben: hivatalos intézkedést valószínűleg nem fognak foganatosítani - nincs is mire fel.
Azonban ha "megjegyeztek" maguknak, mert paraszt voltál - márpedig az voltál -, akkor marhára nem fogja őket érdekelni, mikor ki ül(t) a kocsiban. Ha legközelebb anyád vezet, és a rendszám szerepel a jegyzetfüzet "megszopatni" oldalán, akkor bizony édesanyádat fogják addig vegzálni, amíg nem találnak valami legális indokot a büntetésre.
Nincs jogtalan igazoltatás, akárkit megállíthat a rendőr, szóval ez nem nyert :)
Ami pedig neked piszkálódás, az igazából csak ellenőrzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!