Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bemutattam ma a rendőröknek,...

Bemutattam ma a rendőröknek, hogy kapják be, lehet ennek későbben következménye?

Figyelt kérdés

Egy település végén állítgattak autókat és éppen elvoltak foglalva, én pedig egy kereszteződésből fordúltam ki és bemutattam nekik, hogy kapják be a faxomat és közben igazoltattak egy autóst, de rám néztek és szemük majd kiesett és a visszapillantóba láttam utólag, hogy egyikük gyorsan az út közepére lépett és felírta a rendszámomat.

Már megbántam 10 perc múlva és vissza akartam menni bocsánatot kérni, de már bexartam...

Most mi a fax lesz velem?? Elküldenek bíróságra ez miatt vagy mi?? Megúszom csak pénzbírsággal?

Hol lehet megkérdezni a rendőrségen, hogy mi lesz a következménye ügyemnek, ha elmondanám nekik ezt?

Verje meg az Isten az éleetemet, hogy ilyen faxoknak bemutattam!

2014. szept. 30. 15:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Nyugodtan mutogass csak be nekik! Nincs róla felvétel,ha hőbörög letagadod,elkéred az igazolványszámát,és feljelented rágalmazásért,mert te csak az illatosítót igazítottad meg a tükrön.."

A rendőr - ellentétben a te feltételezéseddel - nem teljesen hülye. Nem fog ő hőbörögni, csak tart egy közúti ellenőrzést. És ha a rendőr akar, akkor talál is valamit, amiért kiszabhat egy kis helyszíni bírságot. Így vagy úgy, de ha te paraszt vagy, te fogod megszívni.

2014. okt. 4. 13:17
 22/26 A kérdező kommentje:
Most gondolkozom vissza, hogy a pofámat nem igazán látta tisztán, így nyugodtan mondhatom, hogy egyik haveromnak adtam oda a kocsit és ő mutogatott.
2014. okt. 4. 14:25
 23/26 anonim ***** válasza:

A rendőrt marhára nem fogja érdekelni.

Látom, nem teljesen vagy képben: hivatalos intézkedést valószínűleg nem fognak foganatosítani - nincs is mire fel.

Azonban ha "megjegyeztek" maguknak, mert paraszt voltál - márpedig az voltál -, akkor marhára nem fogja őket érdekelni, mikor ki ül(t) a kocsiban. Ha legközelebb anyád vezet, és a rendszám szerepel a jegyzetfüzet "megszopatni" oldalán, akkor bizony édesanyádat fogják addig vegzálni, amíg nem találnak valami legális indokot a büntetésre.

2014. okt. 4. 14:31
 24/26 A kérdező kommentje:
Ok, tehát akkor majd nehogy én jelentsem fel őket jogtalan igazoltatásért ill. piszkálódásért.:P
2014. okt. 4. 23:42
 25/26 anonim ***** válasza:

Nincs jogtalan igazoltatás, akárkit megállíthat a rendőr, szóval ez nem nyert :)

Ami pedig neked piszkálódás, az igazából csak ellenőrzés.

2014. okt. 4. 23:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Természetesen tagadni kell ha elővesznek. Mivel nincs bizonyíték, fénykép, tagadni kell. Azt mondd, hogy csak a hajad igazítottad meg, azért emelted fel a kezed. És közben nézz ártatlanul. Ezzel az ügy megoldódni látszik. De mivel így már ismernek a rendőrök, számítsál rá, hogy előbb-utóbb el fognak kapni törvényesen, mert addig igazoltatnak, amíg hibát találnak. A vicced néhány tízezredbe fog kerülni, tuti.
2014. okt. 8. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!