Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bemutattam ma a rendőröknek,...

Bemutattam ma a rendőröknek, hogy kapják be, lehet ennek későbben következménye?

Figyelt kérdés

Egy település végén állítgattak autókat és éppen elvoltak foglalva, én pedig egy kereszteződésből fordúltam ki és bemutattam nekik, hogy kapják be a faxomat és közben igazoltattak egy autóst, de rám néztek és szemük majd kiesett és a visszapillantóba láttam utólag, hogy egyikük gyorsan az út közepére lépett és felírta a rendszámomat.

Már megbántam 10 perc múlva és vissza akartam menni bocsánatot kérni, de már bexartam...

Most mi a fax lesz velem?? Elküldenek bíróságra ez miatt vagy mi?? Megúszom csak pénzbírsággal?

Hol lehet megkérdezni a rendőrségen, hogy mi lesz a következménye ügyemnek, ha elmondanám nekik ezt?

Verje meg az Isten az éleetemet, hogy ilyen faxoknak bemutattam!

2014. szept. 30. 15:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyökér vagy...
2014. szept. 30. 15:16
 2/26 A kérdező kommentje:
Tudom, de már késő..
2014. szept. 30. 15:18
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak ezért megbüntetni, viszont azt majd ne várd, hogy ha másért ugyanezek megállítanak, akkor elnézőek lesznek... Jó hülye voltál:D Pláne ha kis város, és ugyanezek a rendőrök vannak mindenhol.
2014. szept. 30. 15:28
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Kemény gyerek lehetsz ha most itt sírsz hogy jajmilesz.. Akkor gondolkodtál volna amikor bemutatsz nekik!

Nem lesz semmi, de ha megállítanak lehet nem lesznek olyan elnézőek veled szemben.

2014. szept. 30. 15:45
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Remélem, amikor majd a cigányok rádtámadnak csoportosan, te pedig rendőri segítséget kérsz, majd kijönnek és bemutatnak neked. Meg is érdemled. Főleg, hogy még mindig lefaxozod őket, holott nem hiszem, hogy sokat ártottak neked. Persze tudom, divat utálni a rendőröket, de ilyen hozzáállással ne csodálkozz, ha ők is ott fognak szivatni, ahol tudnak.
2014. szept. 30. 16:19
 6/26 A kérdező kommentje:

Biztosan segítenek majd rajtam, mert kötelességük.

Amúgy nem abban a városban lakom ahol bemutattam nekik szépet, de a szomszéd településen, de lehet oda is átjárnak.

De akkor minek írták fel a számomat? Személyes dolognak majd, ha megállítanának?

2014. szept. 30. 16:24
 7/26 anonim ***** válasza:
82%

Kötelességük, mi? Tudod, neked is vannak kötelességeid, nem csak jogaid. De hát mit is várhatunk egy ilyen szánalmas, mocsok országban, mint Magyarisztán?

Élnél Németországban, megtanulnád, hol lakik az úristen. Itt 600-4000 eurót ér a "bátorságod".

[link]

2014. szept. 30. 16:29
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért írták fel, hogy majd tudják, milyen "jók" legyenek veled, ha egyszer megállítanak.
2014. szept. 30. 16:34
 9/26 A kérdező kommentje:

ma 16:29

Éltem Németországban is és ott más a hozzáállás.

Ott nem szóltak semmit, inkább elvittek, de más ügyben.:P

2014. szept. 30. 16:43
 10/26 anonim ***** válasza:
Itt nem voltál olyan bátor, hogy bemutass nekik, mi?
2014. szept. 30. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!