Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Bemutattam ma a rendőröknek,...

Bemutattam ma a rendőröknek, hogy kapják be, lehet ennek későbben következménye?

Figyelt kérdés

Egy település végén állítgattak autókat és éppen elvoltak foglalva, én pedig egy kereszteződésből fordúltam ki és bemutattam nekik, hogy kapják be a faxomat és közben igazoltattak egy autóst, de rám néztek és szemük majd kiesett és a visszapillantóba láttam utólag, hogy egyikük gyorsan az út közepére lépett és felírta a rendszámomat.

Már megbántam 10 perc múlva és vissza akartam menni bocsánatot kérni, de már bexartam...

Most mi a fax lesz velem?? Elküldenek bíróságra ez miatt vagy mi?? Megúszom csak pénzbírsággal?

Hol lehet megkérdezni a rendőrségen, hogy mi lesz a következménye ügyemnek, ha elmondanám nekik ezt?

Verje meg az Isten az éleetemet, hogy ilyen faxoknak bemutattam!

2014. szept. 30. 15:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nyugi, a rendszámot csak a kisokosba írták fel maguknak, hogy ha esetleg találkoznak ezzel a kocsival legközelebb, akkor igazoltatásnál a legapróbb részletekig mindent ellenőrizzenek rajtad és a járművön is. ;]
2014. szept. 30. 19:26
 12/26 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Olvastam pár éve egy fószerről, akinek valamilyen oknál fogva ki volt függesztve a rendszáma a kapitányságon, majd minden apróságért megbírságolták, rendszámot levetették vele, stb.

Én eladnám a kocsit elég gyorsan:D

Egyébként milyen okod volt erre? Kiskorodban rajtakaptak cigizésen és hagytad a seggbekukit hogy ne mondják meg anyunak?

2014. szept. 30. 19:39
 13/26 anonim ***** válasza:
Ismerős rendőr szerint ilyenkor körbeadják a rendszámot a környékbeli rendőrök között, hogy ezt a csávót lehet szívatni rendesen. Sok szerencsét, szükséged lesz rá.
2014. szept. 30. 20:49
 14/26 A kérdező kommentje:
Xar kedvem volt, meg siettem meg elátkoztam mindenkit, aztán ott álltak ezek az útonállók és jó mélyen bemutattam nekik és pillanatnyilag jólesett és sokkal jobban éreztem magam, de akkor kezdett kijönni belőlem a xar, amikor láttam, hogy egyik írja már a rendszámomat meg biztosan a verda típusát.
2014. szept. 30. 20:52
 15/26 A kérdező kommentje:
Már csak nem fogom eladni a kocsimat 2 fax miatt, baxdmeg??
2014. szept. 30. 20:53
 16/26 anonim ***** válasza:
Oké ne add el, de akkor használni se használd:D
2014. szept. 30. 21:27
 17/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, furcsa észjárásod van...

Ok nélkül sértegetsz és megalázol kettő neked semmit sem ártott embert, és utána még ők a hülyék, amiért próbálnak a későbbiekben felelősségre vonni érte? :D

2014. okt. 2. 11:47
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

Miért,a köcsög tányérfejű táncolhat a műszer előtt,miután bemért 139-cel 70 es táblánál?

Nyugodtan mutogass csak be nekik! Nincs róla felvétel,ha hőbörög letagadod,elkéred az igazolványszámát,és feljelented rágalmazásért,mert te csak az illatosítót igazítottad meg a tükrön..

2014. okt. 3. 20:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Csakhogy a rendőrök ketten vannak minimum, nyilván mindketten egybehangzóan fogják majd látni. Kérdező egyedül volt, 2:1 ellen nem nagyon állna nyerésre :)

Komolyan fel vagy háborodva utolsó, hogy be merészeltek mérni? Nem inkább azon kellene gondolkodni, hogy 70-es táblánál 70-el menj, okoska?

2014. okt. 4. 12:48
 20/26 anonim ***** válasza:

Hatósági személy,hatósági személy mellett nem tanúskodhat.

Tájékozódj,mielőtt valamit állítasz-agyas...

2014. okt. 4. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!