Bemutattam ma a rendőröknek, hogy kapják be, lehet ennek későbben következménye?
Egy település végén állítgattak autókat és éppen elvoltak foglalva, én pedig egy kereszteződésből fordúltam ki és bemutattam nekik, hogy kapják be a faxomat és közben igazoltattak egy autóst, de rám néztek és szemük majd kiesett és a visszapillantóba láttam utólag, hogy egyikük gyorsan az út közepére lépett és felírta a rendszámomat.
Már megbántam 10 perc múlva és vissza akartam menni bocsánatot kérni, de már bexartam...
Most mi a fax lesz velem?? Elküldenek bíróságra ez miatt vagy mi?? Megúszom csak pénzbírsággal?
Hol lehet megkérdezni a rendőrségen, hogy mi lesz a következménye ügyemnek, ha elmondanám nekik ezt?
Verje meg az Isten az éleetemet, hogy ilyen faxoknak bemutattam!
Olvastam pár éve egy fószerről, akinek valamilyen oknál fogva ki volt függesztve a rendszáma a kapitányságon, majd minden apróságért megbírságolták, rendszámot levetették vele, stb.
Én eladnám a kocsit elég gyorsan:D
Egyébként milyen okod volt erre? Kiskorodban rajtakaptak cigizésen és hagytad a seggbekukit hogy ne mondják meg anyunak?
Kérdező, furcsa észjárásod van...
Ok nélkül sértegetsz és megalázol kettő neked semmit sem ártott embert, és utána még ők a hülyék, amiért próbálnak a későbbiekben felelősségre vonni érte? :D
Miért,a köcsög tányérfejű táncolhat a műszer előtt,miután bemért 139-cel 70 es táblánál?
Nyugodtan mutogass csak be nekik! Nincs róla felvétel,ha hőbörög letagadod,elkéred az igazolványszámát,és feljelented rágalmazásért,mert te csak az illatosítót igazítottad meg a tükrön..
Csakhogy a rendőrök ketten vannak minimum, nyilván mindketten egybehangzóan fogják majd látni. Kérdező egyedül volt, 2:1 ellen nem nagyon állna nyerésre :)
Komolyan fel vagy háborodva utolsó, hogy be merészeltek mérni? Nem inkább azon kellene gondolkodni, hogy 70-es táblánál 70-el menj, okoska?
Hatósági személy,hatósági személy mellett nem tanúskodhat.
Tájékozódj,mielőtt valamit állítasz-agyas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!