Kinek hányadikra sikerült a forgalmi vizsgája? Milyen hibáid voltak? (Ha voltak). Milyen volt a vizsgabiztós?
az elméletim elsőre sikerült, a rutinpályán szinte hiba nélkül végigmentem, a városban is minden oké,...derült égből villám mikor beértünk és azt mondta megbuktat. mint kiderült nem tartottam be a "párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest, felfestett sávok nélkül" útszakaszon a jobbra tarts elvét és a belső sávnak számító részben mentem. egy tök üres, jó széles utcán, ahol elötte jópárszor végigmentünk az oktatómmal, és az mindig rám szólt:-Ne menj ki az út szélére, mert belemész a csatornaszemekbe és az nem tesz jót a kocsi rugóinak!és így mentem a vizsgán is ahogy az oktatómmal szoktunk-belül-!
mondhatom nem kicsit voltam mérges!!!
a második vizsgán meg olyan ideges voltam emiatt, hogy bármi szarért meghúzhatnak (pedig tényleg jól vezetek, egy balesetem se volt húsz év alatt), hogy a rutinpályán elrontottam a kézifékes indulást,amit pedig addig mindig hibátlanul csináltam,...de végül is másodjára meglett a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!