Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kinek hányadikra sikerült a...

Kinek hányadikra sikerült a forgalmi vizsgája? Milyen hibáid voltak? (Ha voltak). Milyen volt a vizsgabiztós?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 09:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

háháh, jó kérdés... én is másodszorra mentem át, pedig előtte már sikeresen letettem egy motor vizsgát is minden hiba nélkül. Kresz, rutin, eü, minden elsőre megvolt...

na, az én vizsgám az úgy nézett ki, hogy kifogtam állítólag a legjobb vizsgabiztos, mert ő még azt is átengedi, aki átmegy a piroson. :D Engem mégis meghúzott, ugyanis semmibe nem tudott belekötni, csupán az utolsó 100méteren volt egy 30-as tábla, ahol én 35-tel mentem. Igen, ennyi a történet... És még a fejemhez vágta, hogy én nem ismerem a Kreszt, ne üljek autóba.

Az oktatóm azt mondta, hogy azért húzott meg, mert látta rajtam, hogy tudok vezetni, és kell nekem a jogsi, így újra be fogom fizetni a vizsgadíjat! Igen, erről szólt.

Másodszorra már leszartam az egészet, 20 perc alatt levizsgáztam, sőt ez a vizsgabiztos még rám is szólt, hogy át ne engedjem a gyalogost a 4sávos úton, mert neki sietnie kell, ne csalogassam a nénikét :D

Hát ennyi a történet, azóta eltelt 7év, közel 130.000 km és eddig 2x büntettek meg... egyszer (milyen meglepő) gyorshajtásért, egyszer pedig, mert nem engedtem át a gyalogost :D

24L

2010. jan. 21. 12:09
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
1.-re hibátlanul.
2010. jan. 21. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
motor, autó, teherautó, busz elsőre. nemsokára lesz a kamionos forgalmim, remélem az is elsőre menni fog
2010. jan. 21. 16:11
 14/23 anonim ***** válasza:
95%

Harmadszorra, három hibavonallal. Kétszer lefulladtam parkolásnál (pedig rendes vezetési órákon egyszer se fulladtam le), egyszer meg picit későn kezdtem sávot váltani. A vizsgabiztos rendes volt, a végén elmondta mit hibáztam, a módosított kreszről is mondott valamit, és azt mondta, hogy jól vezetek.

Első vizsgám kb 5-10 percig tartott, mivel egy kereszteződésben átléptem a záróvonalat, mivel kopott volt az útburkolati jel, és nem vettem észre, hogy az máshova visz.

Második vizsga úgy 15 percig tartott, mivel átmentem a szembesávba, mert azt hittem, hogy egyirányú az utca :S

Mindkét bukás után 6 pótórát vettem, annyi volt az előírás, de megérte, mivel kevés szerintem az a 20 alapóra a forgalomban. Mindegyik vizsgabiztos normális volt, még akik megbuktattak, azok is.

17/F

2010. jan. 21. 18:58
 15/23 anonim ***** válasza:
8%
sztem csak a lányoknak kevés az a 20 vagy mennyi alapóra:)
2010. jan. 21. 19:23
 16/23 anonim válasza:
100%

3. alkalommal sikerült.

mindkét bukásomnál hülye hibákat vétettem, utólag én sem értem miért, csakis a vizsga miatti stressz tehetett róla

1: balra kellett kanyarodnom egy kétsávos úton keresztül, én meg fogalmam sincs miért, de megfordultam a kétsávoson. ami nem is szabálytalan, csak látták rajtam,h. nem tudtam,h. miért csináltam, én sem tudtam megmondani. pedig azt mondta a vb, hha megindokoltam vna, akk tovább enged. szóval korrekt volt, nem volt rosszfej, ő vizsgáztatott rutinon is, az meglett elsőre.

2. bukás: első parkolás rosszul, nagyon ferdén sikerült, nem javítottam, jófej volt a vb, mondta h akk megpróbáljuk máshol. bementünk egy Tesco-parkolóba, én hülye meg csak arra figyeltem,h. jó helyet találjak, jól parkoljak be, és beálltam egy rokkant parkolóba, nem bökte ki a szememet a tábla xDD (a felfestés meg nem látszott a hótól)(és mellesleg arra sem jöttem rá,h. elmentem két jobbkezes utca mellett ott a parkolóban) pedig ez is egy nagyon rendes vb volt, véletlenül kikanyarodtam egy buszsávra, aztán észbekaptam, és gyorsan átsoroltam a másikba, és ekkor tovább engedett. meg még akkor is, amikor nem néztem a holttérbe sávváltáskor. de hát a rokkant parkolós incidensnél már muszáj vt meghúzni =)

3. alkalom: csak annyit mondok,h. 2 v. 3 olyan hibám is volt, amiért megbuktathatott volna, ezek is szintén azért, mert nem koncentráltam minden szarra. szóval nagyon szerencsém volt, h ennyire jóindulatú volt. gondolom látta,h. amúgy ügyesen vezetek, meg már a 3. alkalom v nemtom....de mondta h nagy jóindulat kellett h átengedjen. de a lényeg,h. megvan, nagyon megkönnyebbültem.

szóval én mindig tök jófej, elnéző vb-ket fogtam ki, szerencsés vtam, nincs erről rossz tapasztalatom, kenőpénz még csak szóba se jött soha :)

mindenkinek csak azt tudom ajánlani,h. MINDENre igyekezzen odafigyelni, gondolja át a dolgokat, ne kapkodjon. és ezt csak úgy lehet,ha minél jobban legyőzi az ember az izgalmát és bízik magában.

2010. jan. 21. 20:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg a mindenre odafigyelésből lesznek az óriási bakik. én is odafigyeltem mindenre elsőre, pont emiatt lettem bizonytalan! másodjára magabiztosan mentem oda.

A mindennapi életben sem figyelünk minden apró kis rezdülésre, a lényeget kell látni és együtt mozogni a forgalommal.

2010. jan. 22. 14:02
 18/23 anonim válasza:
68%

nekem elsőre ment, de a biztos az kifejezetten egy kínai váza volt.

megmondta, hogy: elhagytam 2 helyen az indexet(én erről nemtudok), hogy záróvonalnál váltottam sávot a "kórháznál"(ott nincs is záróvonal), meg hogy nagy ívben veszem a jobbrakanyart(mert az oktatóm mondta, h kerüljem ki a zöldet, mert megkarcolom a kocsit), illetve, hogy balra kis ívben kanyarodok. na ebben mondjuk lehetett valami, de nem volt belőle probléma :D

2010. jan. 25. 14:00
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
Miért volt köcsög?? Örülj, hogy átengedett! Index lemaradás azonnali bukás, úgyhogy hálás lehetsz neki, hogy nem húzott meg...
2010. jan. 25. 15:05
 20/23 anonim válasza:
100%
Nekem elsőre sikerült a rutin is meg a forgalmi is...de Kresz-ből csak negyedszerre mentem át!
2010. jan. 27. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!