Engem is irritál, de tenni semmit nem lehet ellene. Ezzel akarja felhívni magára a figyelmet az ilyen autós, mert nem nagyon tudja mással. A normálisabbak nem kell külön pótszer.
2014. szept. 23. 15:02
2/13 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség. Aki többet nem tudott elérni az életben, az így próbálja magára felhívni mások figyelmét. Zavaró jelenség, de nyugtasson meg a tudat, hogy te különb ember vagy.
2014. szept. 23. 15:03
3/13 szántóvető válasza:
legalább szabályosan közlekedett ami az elékanyarodóról nem mondható el.
2014. szept. 23. 15:07
4/13 anonim válasza:
Nem közlekedett szabályosan. Vonalban nem szabad előzni, csak egyesével, nem egész kocsisort. Az előzés öt feltételéből szinte semmi nem volt adott.
Elvileg lehetne tenni, de kérdés, van e szankció. Az indokolatlan zavarás tilos, tehát szabályt sért, aki bömbölteti a zenét.
2014. szept. 23. 15:17
5/13 anonim válasza:
15:17
Ki mondta neked hogy csak egyesével lehet előzni? Legalább hülyeséget ne írjál. A sarki presszóban talán mondanak ilyet, de hogy a KRESZ-ben nincs ilyen az 100%. Vagy ha én tudom rosszul akkor linkeld már be az ide tartozó dolgokat. A hangos zene meg messze van a forgalom zavarásától.
2014. szept. 23. 15:54
6/13 anonim válasza:
Arra jó, hogy ilyen és hasonló esztelenséget csináljon. Ez a fajta zene egyfajta "dopping" egyeseknél, ami sérthetetlenség érzetét adja a hallgató számára.
2014. szept. 23. 18:31
7/13 anonim válasza:
Engem nem zavar. A fiatalok mindig lázadtak ,feltünősködtek ,majd kinövik és jönnek az újabb fiatalok akik megint lázadnak valamivel. Aztán ők is vén trottyok lesznek akik szidják a fiatalokat. Ez egy ilyen körforgás.
2014. szept. 23. 19:02
8/13 anonim válasza:
34-es paragrafus.
Meg a kanyarodásnak is vannak szabályai, amit a piros autó nem tartott be.
2014. szept. 24. 07:29
9/13 anonim válasza:
Tényleg nem tudom ki mondta, hogy kocsisort nem szabad előzni, de jól átverte itt az egyik válaszolót :D
Amíg biztonságos, annyi autót előzöl egyszerre, amennyit akarsz.
A videóban lévő autós azért nem teljesen volt szabályos, kanyarban nem szabad előzni. A piros autó vezetője pedig köteles lett volna jobbra is nézni, hiszen mint a mellékelt ábra mutatja előző autó is érkezhet.
2014. szept. 24. 09:11
10/13 szántóvető válasza:
9-es: " kanyarban nem szabad előzni."-ezt kitől hallottad?tudsz linkelni ilyen jogszabályt?ha nincs tiltás akkor be nem látható kanyarban tilos előzni,ez bőven belátható volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!