Jó ötlet lenne a kamionozást elkezdenem Decemberben?
én nov. 30.-án kezdtem,személyautóról ültem nyergesre és rögtön nemzetközi.4 hét négykézben,utána már egyedül kellett próbálkoznom..
neked rutinod van,boldogulnod kell.
Egyetértek az előttem szólókkal, már csak azért is, mert én is télen kezdtem.
A téltől szerintem sem kell tartanod, eddig sem talicskával rohangáltál, van már rutinod.
Egyébként, általában nyugat Európában nem gond télen sem gurulni.
Igaz ugyan, hogy pár éve, valamikor január környékén, a franciáknál egy bazi nagy John Deere cibált ki egy völgyből.
Ott kapirgáltunk meg kávézgattunk kb egy-másfél órát, vagy nyolcan-tízen, mint tyúkok a szemétdombon.
De legalább jó volt a társaság.
Viszont, ha csak lehet, télen Lengyelországot kerüld el messze, ott, ha hó van akkor nagyon cudar a helyzet, előbb fogsz ott találkozni a mikulással mint hóekével.
Szóval, ha jónak ígérkezik a dolog, jó a cég, a kocsik és egyéb feltételek, akkor bátran vágj bele.
Sok szerencsét!
A cég az ugyan-ez marad, csak jön egy +nyerges szerelvény, és felajánlották, hogy átülhetek arra. Főleg lengyelország-Magyarország viszonylat lenne :)
Szerintem belevégok. nem vesztek vele semmit. :)
"Főleg Lengyelország-Magyarország viszonylat lenne :)"
:)
No akkor ezt megnyerted...:)
De ez ne tántorítson el, legfeljebb havas rutinod lesz doszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!