Mit gondoltok, hogy 43 évesen elkezdhetném a kamionozást?
Figyelt kérdés
Eddig csak B és C jogsim van,meg van a PAV3 és a belföldi árufuvarozói.Tudom az jövőre lejár sajnos.Eddig csak kis furgonokkal jártam,és most gondolkozom,hogy elmennék kamionosnak.Csak nem tudom érdemes e ennyi idősen.És nő vagyok és egészséges.2013. dec. 15. 18:31
1/11 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is ennyi idősen kezdte tavaly, bár neki van hátszele, hogy jó fuvarokat kapjon...
2/11 anonim válasza:
Nehéz megszokni ezt az életformát.
3/11 anonim válasza:
szia.szakmabeli vagyok,40 évesen kezdtem.próbáld a wábererst ott segítenek,betanítanak.egyedül ne próbáld meg,mert sok benne a buktató.egyre többen kezdenek kb ebben a korban,mert régebbi szakmájuk már nem tartja el őket.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen,azért akarom én is elkezdeni.Hát sajnos egyedül kell elkezdeni,mert elváltam,nincs aki segítsen.
2013. dec. 15. 19:36
5/11 anonim válasza:
Nem akarom elvenni a kedved de az ilyen "kényszerkamionosok" nehezen tanulnak be 40 évesen, ez egy életforma, közel sem csak a vezetésről szól. Sokan el is hagyják a pályát. Csak a pénzért nyögvenyelős csinálni, sok a buktatója. Gyakorlat nélkül csak vacak cégekhez vesznek fel (lásd Waberer's), külföldön gyakorlat + nyelvtudással lehet jobbat találni. Azért sok szerencsét.
6/11 A kérdező kommentje:
Tudom ,ismerem a kamionozást,még ha nem is teljesen.Szeretek vezetni,tudom hogy nem csak abból áll.Voltam sokszor kint,tudom milyenek a körülmények a parkolókban,stb.
2013. dec. 16. 07:30
7/11 anonim válasza:
picit félre értettük egymást.az egyedült úgy értettem hogy ne ülj egyedül kamionba.a wáberers gyuri tényleg gagyi,de betanulni,az elején négykezesbe arra jó
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ismerősöm akivel így elkezdhetném.
2013. dec. 23. 13:58
9/11 anonim válasza:
nem kell ismerős.megmondod hogy null km-es vagy,és beraknak gyakorolni egy női sofőr mellé.legalábbis régen úgy volt,amikor még hungarokamion volt.akkor dolgoztam ott.hívd fel a wábererst,és érdeklődj
10/11 anonim válasza:
Soha semmi sem késő!!! Csak bátran kezdj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!