Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem sikerült a forgalmi...

Nem sikerült a forgalmi vizsgám elsőre?

Figyelt kérdés
Én nagyon izgulok,kétszer megváktak.Pedig idáig minden sikerült elsőre,a kresz,a rutin.De mondjuk az első vizsgabiztós nagyon szemét volt.A másodiknál én voltam hülye.De nagyon izgultam.Léci segítsetek.Mire kell nagyon odafigyelni.Az oktatóm szinte nem is mond semmit.Az órákat is eltelefonálgassa.De most nagyon sokat gyakoroltam,a tesómmal,ugy érzem sikerülni fog,de nagyon félek.Leginkább a parkolástól félek,meg a gyalogosoktól.Mert az elméleti oktatóm azt mondta ha zebra van én fennt áll a járdán a gyalogos nem szabad megállni ,mert sikertelen a vizsga,a gyakorlati okatóm azt mondta ha ugy látom átszeretne menni álljak meg mindenképpen.Most mit tegyek?Ötlet?
2010. jan. 19. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a járdán áll a gyalogos, akkor is meg kell állnod. Azt nyilván te is észreveszed, hogy azért áll -e ott, mert át akar menni. Egyébként próbálj úgy vezetni, mintha nem ülne mögötted senki! Vagy mintha a tesód ülne melletted. Ne hagyd, hogy az izgalom felülkerekedjen rajtad!
2010. jan. 19. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.És parkolásnál ha érintem a járdaszigatett akkor sikertelen a vizsga?
2010. jan. 19. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

én az első forg. vizsgámon elengedtem egy gyalogost a zebrán, mikor kifelé mentem egy körforgalomból. Nem kellett volna. Merthogy ,,lecsalogattam". De ott áll az a szerencsétlen, én meg nem vagyok gondolatolvasó, hogy tudjam, mikor mit akarnak és nincs rájuk írva, hogy én most átmegyek, engedj el.

Másodjára nagyon ideges voltam, ilyen típus vagyok, nagyon izgulós. Akkor lesz@rtam az összes gyalogost, illetve ha jól emlékszem, csak azokat engedtem el, akiken tényleg látszott, hogy menni akarnak és ennek jelét is adták, a többi ácsorgó mellett meg elmentem. A vizsgabiztos is normális volt, nem adott okot arra, hogy parázzak(ettől függetlenül féltem) és sikerült a vizsgám, persze voltak hibáim.

2010. jan. 19. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:

13.34 vagyok. Ne gondolj semmi rosszra, csak arra, hogy sikerülni fog és nemsokára jogsid lesz. Ha rágörcsölsz arra, hogy ott lesznek a gyalogosok és jajj mit fogok akkor csinálni, akkor tuti, hogy tényleg odatéved egy...

a járdaszigetes kérdésre nem tudom a választ :(

2010. jan. 19. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbálj meg a forgalommal közlekedni abból nem lehet baj.A sebességhatárokat tartsd be az elsőbbségadás is nagyon fontos.A parkolásnál ne izgulj keress egy "könnyű" helyet és oda tedd be az autót.A gyalogost csak sima 2 sávos úton engedd el mert ha 4 sávoson akarod te mész kint elengeded a melletted lévő nem látja a belsőben és elüti.Hogyha futni kezd a gyalogos az rég rossz,mert azért buktatnak.

Sajnálom ,hogy ilyen gyökér oktatót fogtál ki:s

Enyém 24 éves volt és rugalmasan kezelte a dolgokat soha nem nyúlt bele inkább belevitt a levesbe és segített kimászni is..

Én minden vizsgán elsőre átmentem És azóta is balesetmentesen vezetek.

Talán leírhattad volna ,hogy miért húztak meg 2 alkalommal

Első:Elaludt te fékeztél fejre esett?:D

második:Átmentél a piroson?,nem adtad meg az elsőbbséget?

Ha elmeséled a storyt segíthetünk ,de attól ,hogy 30X leírod ,hogy izgultál sajna nem lesz jobb.

2010. jan. 19. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Parkolásnál én is érintettem a járdaszigetet (többször is, mivel nagyon kicsi volt a hely, és becentiztem a kocsit), de még hibavonalat se kaptam. Ha felmész a járdára az asszem már bukás, bár gondolom vannak rendesebb vizsgabiztosok, akik elnézik.

Amúgy én is buktam kétszer, de harmadszorra már sikerült, minimális hibavonalakkal. Ne félj, legyél kipihent és megfontolt.

2010. jan. 19. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!