Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Helyesen jártam el?

Helyesen jártam el?

Figyelt kérdés

Láttam ahogy valaki meghúzza egy másik személy autóját (ő nem látott engem), miközben telefonáltam figyeltem otthagy e valamit, de megdöbbenésemre nem..egy kis faluról van szó, itt mindenki ismer mindenkit, ráadásul az illető egy köztiszteletben álló személy. Miután ezt láttam és a saját autómhoz igyekeztem feltűnt az autó gazdája. Mivel láttam hogy látványosan meghúzta, elmondta a tulajdonosnak, hogy ki volt az.

Utána gondoltam csak bele, hogy lehet azok meg megharagszanak érte, hogy úgymond felnyomtam őket, na de én első sorban arra gondoltam akit kár ért és sajnáltam hogy ez történt vele és segíteni akartam..

2014. szept. 10. 17:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi Olaszországból visszafelé egy parkolóban láttunk ilyet.

Ültünk a kocsiban mert esett az eső, egyvalaki futott el bevásárolni. Mellettünk egy üres hely volt. Oda beállt a csávó, és olyan lendületesen nyitotta ki az ajtót, hogy mi mellette tisztán hallottuk a csattanást, ahogy nekivágta a mellette lévőnek. Körülnézett, meglátta, hogy benn ülünk a kocsiban és őt nézzük, erre gyorsan visszaszállt, és arrébb állt pár hellyel :D

Utána nem sokkal jött a kárt szenvedett autó tulaja, akinek elmondtuk mi történt és megmutattuk melyik kocsi tulaja volt a tettes. Nem tudom végül mi lett belőle, mert tovább indultunk, de a pasas nagyon megköszönte, akinek elmondtuk, hogy mi történt :)

2014. szept. 11. 11:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam koszonom:-)
2014. szept. 11. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
legközelebb fotozd le ahogy elhajt...
2014. szept. 12. 22:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazad van erre nem is gondoltam hirtelen!
2014. szept. 13. 07:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki az olaszországi történetet írta, ahhoz szólnék hozzá: sajnos ebben az esetben nem sokra megy a károsult, mert az illető, aki arrébb állt az autójával mondhatja, hogy nem ő volt. Ha nincs biztonsági kamera, ami felvette, akkor max tehet feljelentést ismeretlen tettes ellen, de bizonyíték hiányában nem fog történni semmi. Más eset, ha az ember, aki látta a szitut, felvállalja, hogy tanúskodik. Ez az olaszországi sztorinál gondolom nem jöhetett szóba.

A kérdésben leírt esetben pedig vagy megoldják egymás között, vagy ha tagadja az illető, hogy ő tett kárt, akkor csak az marad, hogy neked tanúskodnod kell. Faluban nyilván ez kellemetlen, ha ismerik egymást az emberek. De ettől függetlenül te jártál el helyesen, és neki kellene szégyellnie magát.

2015. nov. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!