1/12 anonim válasza:
Ez már biztos az új Kresz a bicikliseknek. Ugye a biciklisek behajthatnak behajtani tilosnál.
Ekkora marhaságot.
2/12 anonim válasza:
Valakinek jó kedve volt :D és átpakolta. egyszerűen nem tudom elképzelni hogy alapból így lett kitéve.
3/12 anonim válasza:
Én nem látom hogy biciklisekre vonatkozna, tehát én simán behajtanék rajta ugyanis semmi különbség nincs a táblán (persze nézném a többi kocsit a biztonság kedvéért)
nem hiszem hogy ilyen tényleg van.. ez csak valami tréfás gyerek volt. :)
4/12 anonim válasza:
de van... miskolcon is van ilyen:D vicces vicces:D
5/12 A kérdező kommentje:
Miskolcon hol?
2010. jan. 11. 21:24
6/12 anonim válasza:
én is miskolci vagyok, de még nem láttam ilyet. merre van?
7/12 anonim válasza:
1.vagyok, én sem gondoltam komolyan?
8/12 A kérdező kommentje:
Gondoltuk, hogy nem komoly volt. A harmadik kedves válaszolónak biztos későn esett le, hogy vicceltél... de akkor már elküldte a válaszát... XD
2010. jan. 11. 21:51
9/12 A kérdező kommentje:
És amúgy miért ne lehetne ilyen? Miskolcon pl. van olyan, hogy 4 sávos út, rendőrlámpa. Belső sáv egyenesen vagy balra, szélső sáv csak egyenesen (jobbra nincs is út). Mégis van a szélső sáv lámpáján is kiegészítő zöld egyenesen (meg amúgy a lámpán kerek zöld)... Akkor most mi a helyzet?
Ja, és a sima zöld meg a kiegészítő zöld nem ugyanakkor világít. Ötlet? Értelme ennek?
2010. jan. 11. 21:57
10/12 anonim válasza:
amugy annyira nem biztos, hogy a bringások bemehetnek a kisebb forgalmú egyirányú utcákba, mert így a nagyobb forgalmú utak bringaforgalma csökken. csak ha nagyon szűk az utca, egyik oldalon ajtónyitogató autók parkolna, akkor van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!