Biciklisek! Ti szoktatok csengetni, ha előttetek sétál valaki a bicikliúton?
10-es: hiába van odafigyelés, ha elmegyek mellette, és hirtelen átmegy balszélre, amikor épp kikerülöm és nekimegyek. Ha látom, hogy össze-vissza gyalogol, inkább rácsengetek, mert akkor tudja, hogy jövök.
Bár én sokszor váltani szoktam a közelében, mert az kattog, és felfigyel rá jó esetben :D:D
Evvel csak az a baj, hogy az önkormányzatok tojtak a bicikliutak építésére fordítani, és a régi gyalogos járdákból csináltak sok esetben bicikliutat.
És így lett a gyalogosból bunkó, aki a bicikliúton sétál, a bringások meg elfelejtik, mi is volt előtte az a járda...
Ennyi erővel, ha egy útból autópálya lenne, akkor te simán rámennél gyalog, mert előtte volt ott járda? :D
Szóval érted, ugye?
Mióta a csengőmet felraktam bő egy éve, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam. Kis esetszámú felmérésem alapján nagy biztonsággal kijelenthetem: egy taligaszart ér. Ha fülhallgatós, nem hallja, ha valamit cipel, babakocsit tol, akkor úgysem tud belátható időn belül arrébb menni, minden egyéb esetben elküld melegebb éghajlatra. Marad a szóbeli figyelmeztetés.
Persze legtöbbször elkerülöm ezeket a kerékpárútnak csúfolt járdákat, és úttest, ott is sokat ér a csengő (kipróbáltam!!!) :D
"Én még egy helyet se láttam, ahol a járda nem lett volna 2x akkora, mint a bicikliút. Nem tudom te hol láttál olyat, hogy nincs járda, csak bicikliút :)"
Parancsolj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!