Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Biciklisek! Ti szoktatok...

Biciklisek! Ti szoktatok csengetni, ha előttetek sétál valaki a bicikliúton?

Figyelt kérdés
Sajnos, ha csengetek, gyakori, hogy megsértődnek, felháborodnak, elvégre mit képzelek én magamról. Ha viszont nem, és megpróálom kikerülni őket (tegyük fel, hogy van hozzá elég hely), akkor soha nem tudhatom, hogy mikor lép elém valaki, mert nem hallja, hogy jövök.
2014. júl. 17. 19:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
6%
Én nem vagyok biciklis, de sokszor tapasztalom, hogy igen, csengetnek! Épp ma is nem hallottam, hogy jön mögöttem (egy téren mentem át), és csengetett. De volt arra is példa, hogy beszóltak.
2014. júl. 17. 19:17
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Egyes: és mégis ezzel mi bajod? Te gyalogosként a bicikliúton mész, ahol tilos menni.

A válasz: én csak akkor szoktam csengetni, ha nem férek el vagy ha látom, hogy össze-vissza mozog, mert ha meg nekimegyek,akkor megint én vagyok a köcsög, ha csengetek sokszor akkor is, de én már rég megszoktam, nem tőrödök ezzel.

2014. júl. 17. 19:34
 3/19 anonim ***** válasza:
2-es: nem értem a kérdésedet! Olvasd újra és meglátod, hogy semmi olyat nem írtam, hogy bajom van ezzel. A kérdezőnek írtam, hogy szoktam tapasztalni!
2014. júl. 17. 19:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem miért kell a bicikliúton gyalogolni.
2014. júl. 17. 19:43
 5/19 anonim ***** válasza:
Most olvastam el mégegyszer: nem a bicikliúton megyek, azért nem vagyok ennyire bunkó, tudom, hogy ott nem szabad menni, hanem a téren az építkezés miatt csak egy kis sávban tudunk közlekedni (ezt elfelejtettem írni), és ezért volt, hogy alig fért el a biciklis!
2014. júl. 17. 19:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés a bicikliútra vonatkozott.
2014. júl. 17. 19:44
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én voltam a figyelmetlen! :) Igazad van, végig se olvastam a kérdést! :)
2014. júl. 17. 19:46
 8/19 anonim ***** válasza:
:)
2014. júl. 17. 19:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt én is tapasztaltam, hogy megsértődnek, felháborodnak ha rá csengetsz valamelyikre.Pláne most, hogy elterjedtek az okos telefonok.Minden idióta nyomkodja mint a birka, minden közlekedési helyzetben.
2014. júl. 17. 19:47
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Én is leszoktam a csengetésről, csak akkor csinálom, ha párban sétálnak a bringaúton, és nem lehet tőlük elférni. Több bajt csinál, mint megold. Gyalogost még nem ütöttem el bringaúton (igaz, kerülöm is a városi bringautakat, mint a tüzet). Odafigyelés kell, meg jó fékek :)
2014. júl. 17. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!