Te dudálsz ha valaki majdnem balesetet okozott önhibádon kívűl? Van értelme rájuk dudálni?
1 éve vezetek és sokszor történt majdnem koccanás, csattanás. Kifordulnak elém az utolsó pillanatba fékezheek szinte állóra, kitolatnak lendülettel körbe nézés nélkül elém, jobbkezes utcánál lassítás nélkül elsázguldanak előttem balról!
A tapasztalt vezetőket figyelem(rokonok, haverok/ismerősök) hogy ilyenkor fékeznek, kormányoznak, de a dudát is nyomják közben, vagy miután majdnem nekünk jöttek egy előzés miatt, vagy bevágtak elénk mert elkezdte a hülye előzni a kocsisort aztán szembe jött a nyerges vontató...
Ilyenkor van értelme rájuk dudálni, hogy majdnem összetörték a kocsimat, majdnem letoltak az árokba, majdnem frontálisan belém jöttek?
Tanulnak ezek belőle, hogy "A múltkor majdnem így mentem bele a másikba, emlékszem dudáltak, most óvatosabb leszek!"?
Vagy nyomhatom a dudát meg se hallják vagy még nekem anyáznak?
Te dudálsz ha majdnem beléd tolattak, frontálisan majdnem beléd mentek, jobbkezes utcánál 50-el el száguldottak előtted, majdnem leszorítottak az árokba?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!