Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hiába megyek 130 al a belsőben...

Hiába megyek 130 al a belsőben, ha le akar tolni az Audis akkor mehetek kifelé?

Figyelt kérdés

Még kezdő vagyok, előzés volt végig a 100 al haladókat, erre az Audis mögöttem 130nal villogott le meg tolt volna le!

Rám szólt a tesóm, hogy menjek ki jobbra!

De mégis miért? 130 a MAX! Miért én takarodjak le előle mikor nem mehet gyorsabban!

Nem volt kék fény a kocsin!

Azért mert neki s 130 dem elég, még én kerulgesdem a lassan haladókat?

A másik meg, hogy fupla záró vonal erre a 90es táblánál elmegy mellettem 100 fölött a szembe jövő sávban!

Hol ilyenkor a rendőrség?

2014. jún. 11. 09:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nem tartottam fel!ki ne talaljatok már!mindjárt jöttök, hogy biztos rá is fekeztem!persze!

Azkn vagyok kiakadva,hogy 130nál mogem jött 2 méterre azt villogott!

Legközelebb ha 180al megyek akkor is levillog mahd 1 barom ha így haladunk!

Miért nem fogjak meg ezeket?

2014. jún. 11. 12:53
 12/28 anonim ***** válasza:

Hát az autópálya ilyen. Ha te 130-cal mész és jön valaki 150-nel, akkor elengeded. Ha te 150-nel mész és valaki jön 180-nal, akkor elengeded. Ha te mész 180-nal és jön valaki 220-szal . . . na ilyen talán itthon nem igazán van, de ha lenne, akkor elengeded.

Persze idegesítő és balesetveszélyes is ha rád tapad és még azt sem tudja kivárni, hogy legyen helyed és elmenj előle. Ebben igazad van.

De tudod, mindig az erősebb kutya b....

2014. jún. 11. 13:20
 13/28 anonim válasza:

Kezdő vagy, nagy mellénnyel. Legrosszabb.

Ha belsőben valaki gyorsabban megy, igenis ki kell menned a külsőbe. Sose tudod, miért siet: szülő nő a hátsó ülésen stb.

2014. jún. 11. 13:26
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Egyetértek az előttem szólókkal. Ne ön bíráskodj.

És ha a beteg gyerekeddel sietsz a kórházba, és előtted tötyögnek 50-nel, mert annyival lehet menni, akkor te mit szólnál?

Miért fáj neked elengedni a nálad gyorsabban haladót!? Had menjen, ha akar!

Ennél sokkal "rosszabb" esetekkel is fogsz találkozni még!

2014. jún. 11. 14:15
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
A szülő nőt és a haldoklót a hátsó ülésen írták már?
2014. jún. 11. 15:17
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, látom már. Megnyugodtam :-)
2014. jún. 11. 15:18
 17/28 anonim ***** válasza:
nem akartam leirni, nem szep, de 1x probakorre vittunk 2.2 turbost, vhol ki kellet probalni, es nem hiszem h veszelyesebb lenne mint 1, 25 eves szakast geppel a 140.
2014. jún. 11. 17:51
 18/28 Alex Fly ***** válasza:
46%

Ha akarsz, kimész. Ha nem, akkor nem.

Mi az, hogy feltartod? Nem egyedül van az utakon. Pontosan ezért vannak a szabályok: csak így biztosítható az, hogy viszonylag gördülékenyen menjen a forgalom. És ne a szabályosan haladó legyen már bunkó azért, mert nem segíti a tulkot a szabálytalan közlekedésében! Ha valaki nem képes felfogni azt, hogy néhány alapvető dolgot megtegyen, annak egyszerűen nincs helye a közúton. Élje ki a passzióját a saját tulajdonában levő, forgalom elől elzárt útján vagy béreljen időt egy versenypályán. A közút közlekedésre való, mégpedig a közúti közlekedés szabályainak megfelelő közlekedésre.

Mellesleg a megadott sebességhatárok a maximálisan megengedett sebességet jelölik, nem pedig a kötelező minimumot!

2014. jún. 11. 18:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tartottam fel!ki ne talaljatok már!"

Azzal hogy lassabban haladtál nála a belső sávban igenis feltartottad, ezzel te is balesetveszélyes helyzetet okoztál. Ő is idióta hogy száguldozik, te is az vagy hogy direkt nem mész el előle miközben egyértelműen lassabb vagy nála.

2014. jún. 11. 19:00
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Erősitem én is: mindig a gyorsabbat el kell engedni a KRESZ nem irja, hogy ha 130-al mész, akkor már nem. És van aki gyorsabban szeretne haladni, ha már egyszer autópálya, hülyeség is ez a 130-as korlátozás. Előzni előzhetsz, de ahogy tudsz, vissza kell menned a külsőbe, sőt az Audis is ha megelőzött téged vissza kéne húzódjon a külsőbe.
2014. jún. 11. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!