Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy nyugdíjas, botos, idős...

Egy nyugdíjas, botos, idős bácsi kisétált az autó elé a tilosban, és elütöttük. (bővebben lent) mi az illem ilyenkor?

Figyelt kérdés
Egy nyugdíjas, botos, idős bácsi kisétált az autó elé a tilosban, és elütöttük. Sajnos nem élte túl. Kb 90 éves volt, Nem a zebrán ment át, ráadásul a zebra is piros lett volna. A hibás egyértelműen Ő volt. Ilyenkor illik felkeresni a családot? A Temetésre elmenni? A rendőrség nem adott információt a bácsiról, de én találtam címet, telefonszámot... továbbá, a biztosító is azt mondta, hogy ÉN keressem fel a családot, hogy volt-e biztosítása a bácsinak (80 ezres kár lett az autóban? Azért nem mindegy, mert babát várunk, és minden forint számít. (egy hete történt a beleset) Fikázódó, beszólós hozzászólásokból nem kérek, köszi!

2014. jún. 2. 06:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A biztosítást valószínűleg egészségbiztosításra értette,

a tb fizeti az autó javítását?

2014. jún. 2. 19:36
 22/27 anonim válasza:
Mint mondtam engem is ütöttek el, ha nem az egészségbiztosítás akkor a baleset biztosítás, ha az nincs akkor az állam. Nálam így volt. És szintén én mentem át rossz helyen rosszkor.
2014. jún. 2. 19:55
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem a bácsitól várok biztosítási pénzt, de úgy tudom az állam fizet ilyen esetben. Meg van olyan lakásbiztosítás is ami erre is fizet. Pontosan nem tudom, ezért érdeklődtem. De nem a pénzről szól a dolog. A babától vesszük el ezt a pénzt. Ennyi a bajom. Lenne egy csomó befizetni való a terhesség alatt is. Ez a 80 ezer a baba egészségét is szolgálná, ezt megértheti mindenki. A bácsi egyébként körbe sem nézett, sok ember közül indult el, és elég ütemesen, nem "lassacskán". nem tudom ilyenkor illik, vagy nem felkereni a családott de érdekel... ennyit. Nem kell ebből többet kihozni :)

Politikát nem akarom ide keverni, nem is én kezdtem, az én családomat ugyan a baloldal teljességben tönkre tette de ez most teljesen más sztori...

2014. jún. 2. 19:58
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Menj el hozzájuk,az ügyvéd vagy a levél olyan személytelen,meglátod milyenek lesznek,lehet több pénzt is adnak amiért éltetted a nagypapát láb alól..buta vicc bocsánat miatta

Egyébként lehet,hogy még meg is értik,lehet szegény kis öregnek volt már hasonló esete.Mi egyszer elütöttünk egy részeg biciklist,hazavittük,azt mondta a felesége mi voltunk a harmadikok abban a hónapban.

2014. jún. 2. 20:08
 25/27 anonim ***** válasza:
19%

" A bácsi egyébként körbe sem nézett, sok ember közül indult el, és elég ütemesen, nem "lassacskán". nem tudom "

Fék: [link]

Autóban is van ilyen! Nem is értem hogy kaphattál jogosítványt, ha ezt sem tudod, nem használod!

Ha neked volt időd arra, hogy megfigyeld a sok ember közül azt, hogy a bácsi körbe sem néz, majd elindul, akkor garantált, hogy lett volna lehetőséged arra, hogy vészfékezzél, és ne a gázt nyomjad, csak mert neked van zöld.

2014. jún. 3. 09:41
 26/27 anonim ***** válasza:
33%

27:

Mert gondolod, hogy nem fékezett a kérdező, ugye? Vagy talán ott voltál? Az, hogy azt írja, körbe sem nézett, az nem azt jelenti, hogy előtte látta volna, hogy le fog lépni az úttestre, hiszen azt is írja, hogy tömegből lépett ki. Azt, hogy körbe sem nézett, gondolom akkor látta, mikor már lelépett, és már hiába fékezett, nem tudta elkerülni a gázolást.

Vicces, hogy úgy beszélsz, mint aki ott volt, és kétségbe vonod azt, amit a kérdező írt. Igazi troll vagy.

Kérdező:

OFF:

A balos és a kommunista nem ugyanazt jelenti, sőt manapság nálunk az úgynevezett "jobboldal" államosít és tesz vele tönkre embereket.

2014. jún. 3. 09:54
 27/27 A kérdező kommentje:

25 (09:41) Miből gondolod, hogy nem fékeztem, és miért írsz ilyen förtelmes baromságokat? Hidd el, szívesen cserélnék most veled, de ha ennyire hülye vagy akkor inkább maradj csendben. Több kárt okozol, mint hasznot. Az ilyen ostoba lipótmezeiek miatt kezdett minőségi romlásba ez az oldal.

EGYÉBKÉNT:

Találkoztunk a családdal a minap, kiderítettem a címet, oda mentünk, hogy van-e kint fekete zászló (ilyenkor szokás felénk kirakni a házra) és egy nő kérdezte kit keresünk? Elmondtuk... mondta hogy Ő a lánya... Megkérdezte, hogyan történt a baleset, mert neki már 2-3 variációt mondtak. Elmondtuk, megköszönték, hogy oda mentünk... Ennyi. Normálisak voltak Ők is, Mi is, így aztán az itt lévő sok rosszindulatú hernyónak kívánom, hogy soha ne legyen boldogabb, mint amikor beszól, és rosszat feltételezget másról, mert nyilván itt mindenki hibátlan, és makulátlan.

2014. jún. 4. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!