Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Kalapos bácsi (v. Néni)...

Kalapos bácsi (v. Néni) suzukiban. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Legmélyebb tiszteletem az öregeké és semmi bajom alapból a suzukikkal,de szerintetek is bizonyos kor felett felül kéne vizsgálni az idősebbek reflexeit és"térlátó" képességeit.Borzalmasan veszélyesek és körülményesek tudnak lenni. ...(tisztelet a kivételnek)
2010. márc. 16. 07:50
 1/10 anonim ***** válasza:

"felül kéne vizsgálni az idősebbek reflexeit és"térlátó" képességeit"

Nem zavar hogy messze a legtöbb súlyos balesetet jóval 30 év alattiak okozzák? Gyorshajtás, közlekedési szabályok semmibevétele?

2010. márc. 16. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Borzalmasan veszélyesek a kalapos bácsik/nénik. Náluk veszélyesebbek a felelőtlen fiuk/lányok. Még veszélyesebbek az agresszív férfiak/nők. De a legveszélyesebbek akik mindig csak másban keresik a hibát.
2010. márc. 16. 10:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Megjöttek az öregek válaszai.
2010. márc. 16. 10:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem hogy 40 éve vezetek a,b,c,d,e, kategoria adr vizsga sőt még mozdonyvezető is vagyok.Lehet ,hogy rosszul tettem fel a kérdést ezért inkább az válaszoljon aki érti. Még gyszer mondom hogy semmi bajom az idősekkel én is az vagyok.
2010. márc. 16. 10:22
 5/10 anonim válasza:
Amikor letettem a jogosítványt,a szüleim azonnal figyelmeztettek,hogy kiket kerüljek el messze:a kalaposok voltak az elsők akiket mondtak....tovább nem is folytatták,mert a lista végtelen...
2010. márc. 16. 10:48
 6/10 anonim válasza:
Én 24 éves női sofőr vagyok.Valóban szörnyű idegesítőek az idős sofőrök,mert nem tudják a lépést tartani a mai forgalom tempójával és lassan döntenek,akadályozzák csak a forgalmat.Ők még abba nőttek fel ,hogy 10 biciklire és 20 lovaskocsira jut egy autó.Ők a tudat alattiukban félnek a mai tempótól.A mai világban már teljesen más a közlekedés,rengeteg az autó és gyorsabbak is jóval mint régen.Én lakott területen kívül 100-al megyek ha nincs rendőr,de még így is sorba le előznek.
2010. márc. 16. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Az öregek inkább bosszantóak, a komótos, lassú haladásukkal.De nem ők okozzák a legtöbb balesetet.Hanem azok fiatal taknyosok akik azt hiszik ők az utak császárai a friss jogsijukkal. Ha meg, megtörténik a baj, telefonálnak anyucinak sírva,hogy baj van.Nem is bánom, hogy drága a jogosítvány megszerzése.Kevesebb kamikaze kerül az utakra.
2010. márc. 16. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem igaz.Sokkal több balesetet csinálnak a 18-20 éves fiatalok vagy az ittas vezetők mint az idősek.

Ők sokkal lassabban vezetnek néha kicsit bosszantó de nem mondanám hogy annyira félni kéne tőlük.

És ezt a kérdést most nem értem.Csak a Suzukis vezetők okoznak balesetet vagy miért írtad így ki?Nem minden idős embernek van Suzukija és szerintem egy 18 éves akinek az apja megveszi a BMW-t Mercedest sokkal veszélyesebb felelőtlenebb mint egy idős óvatosabban vezető ember.

22 F

2010. márc. 16. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal, hogy egy bizonyos kor felett több vizsgálat kelljen ahhoz, hogy meghosszabbítsák a jogsit, esetleg gyakrabban küldeném el az idősebbeket orvosi vizsgálatra ha vezetni akarnak.

Én eddig akárhány életveszélyes sofőr-figurával találkoztam útközben, azt mind 60 felett volt. A múltkor az M5-ösön is egy 70 éves bácsika okozta a balesetet (szembe hajtott fel a pályára)...

2010. márc. 17. 14:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy ezek a "belassult" öregek generálják a baleseteket, mert 50-60 km/h-s tempó helyett 30-40-nel csurognak. Persze, hogy sok embernek tele megy a töke és előzni kezd. De az über rutinos indexnemhasználó, "kivágok eléd majd a következő sarkon le is fordulok" figurák is megérnek egy misét.
2010. márc. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!