Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ezért belém köthetnek a műszakin?

Ezért belém köthetnek a műszakin?

Figyelt kérdés

Suzuki swift régi

Kicseréltem a dudát az első alsó keresztartót a km/h-t és a fűtőszál kapcsoló az nem típusazonos hanem egy sima 2 állású kapcsoló. A fűtőszálkapcsolót azért cseréltem ilyenre mert a régi valahogy 14,3V-t kapott és elfüstölt

2014. máj. 23. 15:05
 1/4 A kérdező kommentje:
magamnak csináltam nincs műbizonylat
2014. máj. 23. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolón nem fognak fennakadni valószínűleg, a kürt szóljon, az a lényeg.

"az első alsó keresztartót a km/h-t"

Ezekben el lehet akadni.

Mármint ha a kereszttartót csak úgy felgányoltad, akkor el fog rajta akadni a vizsgabiztos szeme. Ha normálisan (el tudja látni a feladatát) és szépen építetted be, akkor semmi gond.

A km óránál a km állással lehetnek gondok - tekerd oda ahol az előző volt és nem fog feltűnni senkinek.

2014. máj. 23. 16:42
 3/4 A kérdező kommentje:
a km/h csak 10000 KM eltérés van
2014. máj. 23. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Az előző műszaki vagy eredetvizsga (amelyiken később volt az autó) km-állásánál kevesebb nem lehet, erre kell figyelni.

Persze sokan mondják, hogy még nem nézi senki, de sosem lehet tudni. Mi van, ha pont azon a héten kezdik el nézni, amikor majd elviszed vizsgára? Utána majd járkálsz ide-oda-amoda, hogy bebizonyítsd te nem akartál csalni?

2014. máj. 23. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!