S. O. S.! életembe eloszor ma kell majd hoba vezetnem-RETTEGEK! Mi az, amire nagyon figyelnem kell?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 11:07
11/15 anonim válasza:
:D ez célzás? :D
Nem vettem rossz néven ne hidd :)
Az enyémen ez a második éve hogy van rajta téli gumi :)
Ezek szerint én kivétel vagyok :D
Nekünk is ladánk van makulátlan állapotban :)
hátt mit ne mondjak aznap este semmit sem ért telement hóval a redő és beleragadt :( :D
12/15 anonim válasza:
előző vagyok :) amúgy köszi tanulságos :) főleg a 2-k oldal :)
13/15 anonim válasza:
Dehogy, nem célzásnak szántam, csak elég sokan kérdeztek a téli vezetéssel kapcsolatosan, ezt a cikket pedig épp ma olvastam, gondoltam mindenkinek hasznos lehet.
14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a tanàcsokat,nagyon hasznosak voltak,megfogadtam oket és szuper jol ment!! :)
Vegulis mostmar tudom,h nem olyan nagy ordongosség,csak sokkal ovatosabbnak kell lenni és finomabban kell pedàlt és kormànyt hasznàlni!! azota màr tul vok életem harmadik napjàn,mikor hoban vezettem és buszke vok magamra!! ..ez nektek is koszonheto!! :)) a pàrom is megdicsért!! :)) koszi szépen,kellemes unnepeket nektek!!
2009. dec. 22. 11:29
15/15 anonim válasza:
Neked Is Kellemes Ünnepeket :) Na és Boldog Új évet és Sok Malackát ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!