Meg akart állítani egy csaj, a Tesco parkolóban. Be akarta volna bikaztatni a kocsiját. Jobb, hogy nem álltam meg?
Figyelt kérdés
Egyszer volt ilyen unokatesommal, ott voltam én is meg állítottak minketh nem indul a kocsijuk, esés itt a bika kakábel, be kellene a mienkkel inditani. De nem vállalta unoka bbátyám, azt mondta az ő aksija is gyenge.
Utána megkerdeztem miért nem segítettünk nekik, azt mondta szét lehet cseszni az aksit igy a bikazassal.
És azt mondta ne álljak meg senkinek, csak ha rendőr, vagy baleset történik.
Segitenem kelleft volna?
Azt se tudom hogy kell be bikazni vagy mit csinálni!
2014. márc. 28. 08:48
11/13 anonim válasza:
Gyenge aksi nem kifogás a bikázásra, ugyanis járó motorral kell bikázni így töltődik az aksid és nem csesződik szét.
Bár így jobb hogy nem álltál meg mert ha ennyire nem értesz hozzá tuti elrontottad volna.
12/13 anonim válasza:
némileg igaza van a kérdezőnek. Velem 2 éve történt hasonló, egy nyári estén jöttem ki az egyik áruházból 2 szatyorral a kezemben és mentem az autómhoz hogy betegyen hátra a két szatyrot. Már ülni akartam befelé mikor odabandukolt egy csaj hogy a kocsija ott áll az áruház háta mögött lévő parkolóba, menjek már oda és inditsuk be mert lemerült. Odahajtottam, nyitom fel a motorháztetőt és jön két fickó, hogy ők most belenéznek az autómba és ami megtetszik kiszedik belőle. Mondom hogy szó se lehet róla, erre az egyik előkapott egy késnek nevezett szalonnázó bicskát. Szerencsémre én 10 évig idegenlégiós voltam, így a két figurát egy egy ütéssel letudtam fektetni, mindig hordok magamnál kötelet, a két köcsögöt háttal egymásnak összekötöztem a csajt meg betereltem a kocsijába és a központi zárral rázártam majd a szélvédőr az ablaktörlőlapát mögé tettem a kulcsot. Pár órával később visszamentem, de már nem voltak ott. Szóval nem biztos hogy mindig azért kérnek segítséget mert valóban szükségük van rá, másfelől nem biztos hogy mindenki megtudja magát védeni ilyen helyzetben.
13/13 anonim válasza:
Legközelebb a csajt bikázd be, annak biztos örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!