Miért tolják előre a babakocsit az anyukák?
Fel vannak háborodva, hogyha az autós az utolsó pillanatban fékez le, mert ők pont abban a pillanatban tolják le a babakocsit a zebrára... Ha anyuka lennék, először én lépnék le a zebrára, és csak utána húznám a babakocsit...nem ez lenne a logikus a gyermekem érdekében?
Sokszor a zebrák előtt autók parkolnak, holott nem lehetne, sokszor buszmegálló van a zebra közvetlen közelében... Holttérből lépnek le, illetve csak a babakocsi...
Normális ez??
Javaslom, hogy csak 1 napig gyalog közlekedj a városban!!!
NE babakocsival, csak úgy gyalogosként próbálj átmenni a zebrákon...
Nagyon érdekes napod lesz :
- ahol nincs lámpa, ott akár 1 órát is topoghatsz, mert egyik autós sem áll meg, nyomják a gázt és még ők mutogatnak kifelé, ha el mersz indulni...
- ahogy sárgára vált a lámpa (még át sem érél) máris a sarkadra hajtanak!
- ha úgy mész át a zebrán, hogy épp akkor indultál, mikor nem jött semmi, de egy vadmarha odaért, és még nem húztad fel a beled a járdára, képes a lökhárítóval "megnoszogatni", hogy siessél már!...
Egy ilyen nap után bevállalhatsz egy babakocsis "túrát" is : próbálj már úgy átmenni bármelyik zebrán, hogy ELŐSZÖR te lépj le, és csak UTÁNA húzd magad után a babakocsit...
Utána nem írsz majd ekkora ökörséget!
1. Ha minden egyes lámpa nélküli zebránál minimálisra lassítana minden autós, akkor azt hiszem megállna a forgalom egy idő után.
2. Szoktam gyalog közlekedni, szoktam zebrán átkelni, és tisztában vagyok vele, hogy kb. mekkora egy autó féktávja.
3. Nem ez volt a kérdésben, én a felelőtlenül körül nem nézős, holttérből babakocsit kitolós okos anyukákra gondoltam...
4. Köszönöm az "értékes", hőzöngős hozzászólásokat, szinte minden témában, minden kérdésre ilyen válaszokat adtok. Holott Ti is ugyanilyen "hülye" kérdéseket tesztek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!