Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért tolják előre a babakocsi...

Miért tolják előre a babakocsit az anyukák?

Figyelt kérdés

[link]

Fel vannak háborodva, hogyha az autós az utolsó pillanatban fékez le, mert ők pont abban a pillanatban tolják le a babakocsit a zebrára... Ha anyuka lennék, először én lépnék le a zebrára, és csak utána húznám a babakocsit...nem ez lenne a logikus a gyermekem érdekében?

Sokszor a zebrák előtt autók parkolnak, holott nem lehetne, sokszor buszmegálló van a zebra közvetlen közelében... Holttérből lépnek le, illetve csak a babakocsi...

Normális ez??

2009. dec. 16. 20:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kicsit fura lenne olyan anyukákat látni akik húzzák maguk után a babakocsit. Esetleg te megpróbáltad már?
2009. dec. 16. 20:47
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Akkor az anyukák hátrafelé menjenek,vagy mi? Akkor nem látnak előre! Vagy hogy? Hátrafelé menve és közbe tekerjék ki a nyakukat,hogy lássák,mi van előttük,hát ez amúgy elég elmebeteg ötlet,nem gondolod??
2009. dec. 16. 20:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
:D tényleg hülyén nézne ki húzva. Jól körül kell nézni. Ha beláthatatlan a zebra két oldala, lassíts az autóddal mindenképpen. Aki meg úgy parkol, az bunkó, felelőtlen idióta.
2009. dec. 16. 20:51
 4/17 A kérdező kommentje:
nem kell feltétlenül végig húzni a zebrán, csak ha holttérből lép le, legalább nézzen már körül, mielőtt kilép a takarásból... ne a babakocsi jöjjön egyből, lendületből...
2009. dec. 16. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
72%
Majd ha anyuka leszel, te is így fogod tolni.
2009. dec. 16. 20:57
 6/17 A kérdező kommentje:
szerintem nem, de hagyjuk :)
2009. dec. 16. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Lassítani kell a zebránál kérem szépen, ilyen egyszerű. Teljesen mindegy ki lép le, teljesen mindegy kit csapsz el, ha zebrán történik a gázolás akkor kattan a zár a csuklódon. Érdekes, én mindig észreveszem a gyalogoskat, mert amint látom a kijelölt gyalogos átkelőhely táblát már egyből lassítok, és csak akkor gyorsítok fel ismét ha biztosan tudom hogy nincs senki a zebránál. Nyilván vannak barom gyalogosok is, ezt aláírom de ami zebrán történik gázolás ott azért ritka az amikor a gyalogos a hibás. Én valahogy mindig azt látom hogy minden autóstársam csak nyomja neki, zebránál megállni luxus. És persze ha baleset van, akkor megy a hebegés-habogás. Oda kell figyelni. Lehet ujjal mutogatni hogy mert így léptett le, úgy lépett le, ezt tolt, azt húzott de a lényegen nem változtat. Ha a fekete-fehér csíkozáson vér csöppen, neked meszeltek.
2009. dec. 16. 21:28
 8/17 anonim válasza:
A zebra előtt mindig le kell lassítani,és csak ha biztosan látom,hogy nem akar senki átmenni rajta,akkor nyomom megint a gázt!
2009. dec. 16. 21:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Javaslom, hogy csak 1 napig gyalog közlekedj a városban!!!

NE babakocsival, csak úgy gyalogosként próbálj átmenni a zebrákon...

Nagyon érdekes napod lesz :

- ahol nincs lámpa, ott akár 1 órát is topoghatsz, mert egyik autós sem áll meg, nyomják a gázt és még ők mutogatnak kifelé, ha el mersz indulni...

- ahogy sárgára vált a lámpa (még át sem érél) máris a sarkadra hajtanak!

- ha úgy mész át a zebrán, hogy épp akkor indultál, mikor nem jött semmi, de egy vadmarha odaért, és még nem húztad fel a beled a járdára, képes a lökhárítóval "megnoszogatni", hogy siessél már!...

Egy ilyen nap után bevállalhatsz egy babakocsis "túrát" is : próbálj már úgy átmenni bármelyik zebrán, hogy ELŐSZÖR te lépj le, és csak UTÁNA húzd magad után a babakocsit...

Utána nem írsz majd ekkora ökörséget!

2009. dec. 16. 21:50
 10/17 A kérdező kommentje:

1. Ha minden egyes lámpa nélküli zebránál minimálisra lassítana minden autós, akkor azt hiszem megállna a forgalom egy idő után.

2. Szoktam gyalog közlekedni, szoktam zebrán átkelni, és tisztában vagyok vele, hogy kb. mekkora egy autó féktávja.

3. Nem ez volt a kérdésben, én a felelőtlenül körül nem nézős, holttérből babakocsit kitolós okos anyukákra gondoltam...

4. Köszönöm az "értékes", hőzöngős hozzászólásokat, szinte minden témában, minden kérdésre ilyen válaszokat adtok. Holott Ti is ugyanilyen "hülye" kérdéseket tesztek fel.

2009. dec. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!