Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Életem egyik nagy kérdése...

Életem egyik nagy kérdése amit nem értek, szerintetek miért van így!?

Figyelt kérdés

Van amit soha nem tudtam megérteni.

Hajókon van mentőcsónak, meg mentőmellény, hol ott az emberek többsége tud úszni.

De repülőgépeken nincs ejtőernyő, vagy bármi komolyabb mentőeszköz, pedig tudtommal még nincs olyan ember aki önálló erejéből repülni képes.

Szóval, miért van hogy hajón van mentőcsónak, mellény, de repülőn, nincs ejtőernyő...

2014. febr. 26. 15:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kéne ilyen magasan kidobálni őket..ez is csak technikai kérdés, hogy csak bizonyos magasság alatt indulhatna a katapult, ahol már van oxigén. A hideg meg szél meg a gyorsulás kibírása meg az ejtőernyő rántása és hogy esetleg a templomtorony tetejére érkezek meg már had ne zavarjon ha úgyis megpusztulnék a gépben mikor földhözvágódik. Itt nem a teljes luxus és kényelem a lényeg,hanem az esélyek növelése. Amúgy a vadászgép pilótájának is azért van katapultja, mert baromi drága és hosszadalmas a kiképzése ,szóval a lényeg itt is a pénz.
2014. márc. 2. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!