Percek kérdése és megpecsételődik az életem örökre. Nem tudom változtassak-e :S Nincs ezzel senki más így mi?
Figyelt kérdés
Szóval kereskedelem és marketinget jelöltem be előre, meggyőztek itthon, és csak utána következik a turizmus ami jobban érdekel.
Még van mondjuk úgy 15 percem kényelmesen megfontolni, ajh de nehéz
2013. márc. 1. 23:40
1/8 anonim válasza:
Ha jobban érdekel akkor változtass! Olyat kell választani,amit örömmel csinálsz majd..:) sok sikert!
2/8 anonim válasza:
1. Még változtathatsz majd egyszer a sorrenden.
2. Nem kéne ezt az utolsó 15 percre hagyni. Mi van, ha jön egy hirtelen áramszünet, vagy elmegy a net? Vagy elromlik a géped?
3/8 A kérdező kommentje:
Na de nem mind1, hogy meg-e lehet élni belőle :)
2013. márc. 1. 23:46
4/8 anonim válasza:
egyikből sem lehet, szóval nem tudom mit kell ezen gondolkozni ennyit
5/8 anonim válasza:
Természetes, hogy felmerülnek benned olyan kérdések, biztos jól döntöttél-e. Bevallom, én most jelöltem harmadszorra egyetemet, holott az első két alkalommal is bejutottam - viszont azokban egyáltalán nem voltam biztos. Idén ez máshogy van. Nem azon izgulok, biztos jól döntöttem-e, hanem hogy bekerülök-e, mert most már tudom, mit akarok. Mindig van esély változtatni, azt ne felejtsd el. Az élet pedig egy folyamatos tanulás - az ember nem csak egy szakmát sajátíthat el, nem csak egy diplomát szerezhet, nem csak egy állása lehet, mint ahogy lehet tíz gyereke is. Ne félj, csak határozd el magad, gondolj arra, milyen lesz a fősulis/egyetemi élet. Lesz most három éved, hogy kitaláld, mit akarsz igazán.
6/8 anonim válasza:
Én is az utolsó pillanatig vártam. A jelentkezésemet már hitelesítettem 1 hete, de mikor tényleg csak percek vannak hátra h változtass... Én abban nem voltam biztos, hogy szeretnék-e Budapesten tanulni, vagy jó nekem a vidék. Végül is bejelöltem Pesten is ill. Debrecenben is amit szerettem volna, és majd júliusig eldöntöm, hogy melyiket hozom első helyre:D
7/8 anonim válasza:
kereskedelem és marketing jobb, mint a turizmus szerintem.
8/8 anonim válasza:
akkor is átmehetsz ha már ott tanulsz, sőt utáni is elvégezheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!