Szégyen hóval borított útról lemenni az árokba?
Figyelt kérdés
Az előttem lévő az árok pereméről kapta vissza a kocsit. Őszintén szólva én se mondtam volna meg, hogy az már az út széle, mert minden hófehér volt, és az árokban is állt több tiz centi magasan a hó, se oszlop, se fa, se padka....
Szégyen így belemenni az árokba?
2014. jan. 30. 08:06
1/5 anonim válasza:
nem szégyen. én még gyalogosan is belementem.xd
3/5 anonim válasza:
Ha nem látszik az út széle és lassan megy az illető, akkor nem szégyen. Ha 80-nal repesztett a hóban, akkor igen.
4/5 anonim válasza:
Gyök kettővel, ha nem láttad, nem szégyen, de nem fognak érte megdicsérni. Ha mész, mint a meszes, és az árok fog meg, azzal nem szokás dicsekedni...
5/5 anonim válasza:
Szégyen ide, szégyen oda, én megtettem. Éjjel kettőkör szakadó hóesésben, egy éles kanyart nem tudtam bevenni. Reggel fél nyolckor találtam egy jólelkű traktorost, aki eljött és kihúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!