Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyen rosszindulatúak a...

Miért ilyen rosszindulatúak a magyar autósok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 15:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mintha csak fiatal sofőrökről lenne szó...
2014. febr. 1. 20:53
 22/22 terményes válasza:

....Néhány éve, miután az állatokat megetetem ,indultam volna haza a tanyámról. Volt vagy 9. óra. Indítanám az autót. Se kép,se hang. Nincs más hátra, indulás gyalog.

Műútra érve, bátortalanul stoppolgattam.( Ugyan ki venne fel sötétben ,piszkosan ? )Mégis. Egy autó megáll és elvisz! Azóta ( egy kicsit előtte is )elengedem a kihajtani vágyókat, véletlenül sem dudálnék rá bajban lévő szerencsétlenkedő autósra.... szóval udvarias vagyok.

Persze... a közbiztonság... pláne sötétben.Valóban.

Kockázatos . Nem javaslom. Ám ami semmi, vagy csak kishátrányt okoz... Miért ne tehetnénk meg. Sokat írhatnék

autópályán egy sávval beljebb sorolóról csak azért, hogy könnyebben bejussak.Van aki lehúzódik, ha látja,hogy sietnék. Mily jól esik ha már 5 perce vársz és valaki "beenged" És amire senki nem számított: Úgy látom divatba jött a gyalogosok "elengedése" Intesz, a néni vissza int,

és mindkettőtöknek egy kicsit szebben süt a nap.

Aki még nem tette,a lassabban menőt " levillogta. "

Öklét rázta , netán a másik autós rokonait emlegette, próbálja ki.Csak egy kicsit legyen udvarias! Ha a néni

rá is vissza mosolyog egészen meglepő dolgot fog érezni.

2014. febr. 1. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!