Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyen rosszindulatúak a...

Miért ilyen rosszindulatúak a magyar autósok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 15:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
de miért, mi az oka?
2014. jan. 27. 16:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a kilencedik válaszoló járhat legközelebb az igazsághoz.
2014. jan. 27. 16:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem csak a közlekedés ilyen nálunk minden más is. Kinn élek németben, apróság: Út szélén áll autó felhajtott motozháztetővel, bácsika és két fiatalabb férfi vizslatnak, csak az volt benne a pláne, hogy a lerobbant kocsi előtt, két másik kocsi állt, szóval gondolom a két férfi magától állt meg, hogy segítsen.... na ilyet MO-n mikor látni? 99 % még akkor is elhajtana, ha valaki direktbe integetne segítségért.
2014. jan. 27. 18:13
 14/22 anonim ***** válasza:

Oké, de No.-ban nem kell arra számítani, hogy az integető kirabol, összever, stb. Itt meg benne van a pakliban, hogy a megállítás csak trükk.

Szóval igenis nagyon megnézem, hogy hol, kinek, miért állok meg.

2014. jan. 27. 23:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Kicsit törni magyzsar, és szővegértés. Pontosítás nélkül tökéletesen értelmetlen a kérdésed.

A magyar autósok = minden magyar állampolgárságú járművezető. Ezek között számos olyan is van, akivel nemhogy azonos, de szomszédos megyében sem közlekedtél egy időben. Ennek ellenére rosszindulatúak szerinted ők is?

Vagy tévesen fogalmaztál, és csak egyes magyar autósokra

gondoltál?

2. Rosszindulatú? Ez mit jelent a te fogalmaid szerint? A kreszhez képest?

2014. jan. 28. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:
a magyarok?néz a youtube-on autos verekedös videókat csak négereket meg oroszakt látsz benne ;)
2014. jan. 29. 13:46
 17/22 Dudok Andrásné válasza:
Akikről irsz azok nem csak az autóban olyanok!!34 éve vezetek balesetmentesen, de sok-sok alkalom volt, hogy nekem köszönhették,hogy egyben maradtak,meg az autójuk.Igen vágjunk elé,villogjuk le stb. Ismerős!!
2014. jan. 29. 14:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Én sem értem, amikor volán mögé ülnek az emberek, teljesen kivetkőznek magukból. Pedig ha kiderülne, hogy a szomszédja vagy az anyukája vagy a volt osztálytársa vezeti a másik autót, biztosan nem így viselkedne és megértőbb lenne. Talán azért ilyenek, mert az is olyan névtelen, mint az internet vagy a GYK, ahol mindent szabad, mert a másik úgysem ismer minket.
2014. jan. 30. 13:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszkor voltál rossz helyen
2014. jan. 31. 20:39
 20/22 anonim válasza:
Mert az ifjúság legnagyobb részét nem nevelik, hanem csak "tenyésztik" - aztán csak úgy nő fel magától, mint a gaz...- tisztelet a kivételnek
2014. febr. 1. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!