Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ti mit tennétek azzal az...

Ti mit tennétek azzal az autóssal akit rajtakaptok, hogy valakit elüt a zebrán?

Figyelt kérdés

2013. nov. 17. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt sosem értettem. Gyerekkoromban azt mondták: kisfiam nézz körül mielőtt átmész a zebrán. Ma azt sugallják, "álljon meg a rohadt autós, ne foglalkozz vele, neked van elsőbbséget, majd fékezzen, ahogy tud". Félreértés ne essék, én is átengedem a gyalogost mindig, de azért kettőn áll a vásár. Sokszor csak csevegnek a nyanyák a zebránál, ha megállsz, kiderül át sem akarnak menni. Máskor a legváratlanabb helyzetben átfut a gyalogos, mert beállt a busz a túloldalon a megállóba és el akarja érni. Stop táblát mégsem tehetünk minden gyalogátkelő elé.

21 éve vezetek, 38 éve gyalogolok, de én még sosem éreztem magam veszélyben a zebrán. Körül kell nézni, és meggyőződni róla, hogy észrevett - e minket az autós.

2013. nov. 18. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
minden nap átkellek egy olyan zebrán, ami egy íves kanyar előtt van, amivel még nem is lenne baj, de az út mentén bokrok, fák stb. én átláttok közöttük, látom hogy jön autó, de nem hiszem hogy az autós látna engem. volt már olyan hogy egy kanyarodó autó átsorolt a másik sávba, és villogott nekem hogy menjek már át a zebrán, és nekem kellett mutogatnom neki, hogy oké hogy ő megállt, de a kanyarba jön a másik autós, és ő nem fog tudni megállni ha "kiugrok" elé...
2013. nov. 18. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
10%
Lefilmezem és tolom a tecsőre :D
2013. nov. 19. 12:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Bizony akkor bele kellene rohanni saját autónkkal hogy hááát ájjál máááá meg és várd a zsarukat !!
2013. nov. 23. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Semmit,ha marad marad,ha elmegy elmegy,nekem ahhoz hogy ő mit csinál semmi közöm sincs.
2018. okt. 27. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös! Neked öt teljes évedbe került ezt összehozni?
2018. okt. 27. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Bizony a gyalogosok betartanak ..nem féltik a sza..os

életüket de kikényszerítik az előnyüket.

Arra nem gondolnak hogy a sofőr nem figyel és elüti...

a sofőr börtönbe a gyalogos a temetőbe !!

2018. okt. 28. 09:01
 18/18 anonim ***** válasza:
16-os! Nem!
2018. okt. 28. 22:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!