A felvételem alapján tehetek feljelentést?
Első kérdés persze, hogy a felvétel alapján nekem van igazam, megsértették az elsőbbségem?
Mert szerintem nincs igazam, ha nincs a felvétel azt mondanám, hogy kijött elém a hülye és majdnem belementem.
A felvételt látván viszont úgy látom későn fékeztem ezért kellett hirtelen fékeznem pedig lett volna időm lassítani.
Mindegy FŐ kérdésem HA nekem lenne igazam akkor ez alapján a felvétel alapján tehetnék feljelentést?
Hiszen mivel utánamentem, így a vezető kiléte ismert hiszen látszik ki szállt ki a gépkocsiból.
Tehát nem ismeretlen elkövető ellen tennék feljelentést hanem a rendszám és arckép valamint lakcím alapján egyértelmű ki vezetett, aki kiszállt a kormány mögül.

Jóval fékezés előtt észlelted már, csak szándékosan az utolsó pillanatban nyomtál erős féket, hogy kötözködhessél és hatással legyél a sofőrre és aki majd nézi a felvételt. De elárulok egy titkot. A hülye is látja, hogy csak egy rosszindulatú ember vagy, akinek csak az ad örömet, hogy a másikkal kib@sszon.
Egyébként persze nem annyira nézett körbe, illett volna elsőbbséget adni. Te meg nyugodtan korábban is fékezhettél volna lazábban.
Nyugodtan lehet segíteni a másiknak. A forgalom résztvevője nem az ellenséged, hanem egy másik embertársad. Függetlenül attól hogy kicsit hibázott.
Magadba kellene fordulnod, nem is kicsit.
Csinálj magadnak programokat és ne ez okozzon élvezetet. Ettől neked nem lesz jobb.
Számomra megdöbbentő mennyi hozzád hasonló van.

A testtartásodból is látszik olyan vagy aki arra maszturbál minden este hogyan b@szott ki a másikkal indokolatlanul.
Nincs jobb dolgod?
Egy jó higgadt sofőr figyel fékez és békésen halad tovább.
De ellenben te meg akarod mutatni gyáva módon ki a Jani az utakon. Ne hogy már elém kijöjjenek. :D
Hát nevetséges vagy.
Ha hozzám jönne a felvétel én téged büntetnélek meg későn satu fékeztél, ezzel veszélyheztet okozva.
Fogadok te írod ki az incel kérdéseket is ugye?

És még utána is mentél?
Te pszichopata vagy, tudsz róla?
Nagyon sokan bántottak téged, de nem az a megoldás, hogy másik emberen vered le, aljas módon.
Legyél már férfi és legyen már tartásod.
Nem szándékosan fékeztem későn, tényleg vagy bealudtam vagy magamból kiindulva arra számítottam, hogyha ilyen közel kanyarodik ki elém akkor biztos azonnal a gázba tapos legalábbis én így szoktam. De mire utolérem még mindig csak 15-20-al megy a 70-es szakaszon.
Mindenesetre ahogy írtam, én se gondolom, hogy igazam van de csak azután miután utánamentem, akkor mentettem le és láttam a felvételt.
Ha nincs felvétel emlékezetből biztos úgy gondolom, hogy centiken múlt az ütközés pedig a valóságban volt időm.
Éppen ezért raktam fel ide inkább kérdésként, hogy mennyire hatalmas különbség van aközött mi a valóság és mi az amire én emlékszek abban a pár másodpercben.
Ettől függetlenül megjegyezném, nem vagyok tagja a Budapesti Kommunista Besugók közösségének, nem küldözgetek be felvételeket.
Csak azért mert valaki átmegy előttem a piroson vagy bármi szabálytalanság van, nem fogok senkit bejelentgetni meg feljelentgetni.
Ha viszont közvetlen hatással van rám a szabálysértés, tehát ellenem irányul akkor egyszerűen pik-pak feljelentem a kerületi kapitányságon ahol az elkövetés történt és ennyi. Célravezetőbb mint BudapestiAutósok-nak rinyálni meg felvételt küldözgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!