Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A felvételem alapján tehetek...

A felvételem alapján tehetek feljelentést?

Figyelt kérdés

Első kérdés persze, hogy a felvétel alapján nekem van igazam, megsértették az elsőbbségem?

Mert szerintem nincs igazam, ha nincs a felvétel azt mondanám, hogy kijött elém a hülye és majdnem belementem.

A felvételt látván viszont úgy látom későn fékeztem ezért kellett hirtelen fékeznem pedig lett volna időm lassítani.

Mindegy FŐ kérdésem HA nekem lenne igazam akkor ez alapján a felvétel alapján tehetnék feljelentést?

Hiszen mivel utánamentem, így a vezető kiléte ismert hiszen látszik ki szállt ki a gépkocsiból.

Tehát nem ismeretlen elkövető ellen tennék feljelentést hanem a rendszám és arckép valamint lakcím alapján egyértelmű ki vezetett, aki kiszállt a kormány mögül.

márc. 2. 17:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
93%

Hú mekkora lama vagy kerdező!!! Én ha tehetném küldenélek alkalmasságira, fizikalis és mentalis vizsgalatokra...

Külön címeres ökör kitüntetes is jar neked, hogy utanamentel! Láttad h egy szerencsétlen nő az és még jól le is telefonoztad. Ez a szitu utáni 2. szabalysértesed volt, csak a kresz szerint.

Kivancsi lennék, ha egy nagydarab palit lattal volna a masik kocsiban, akkor is mentél volna-e utana...

márc. 3. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!