Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen tapadókorongos wi-fi-s...

Milyen tapadókorongos wi-fi-s kamerát vegyek?

Figyelt kérdés

6 éve vettem kb. 4 yi dash camot rendeltem hozzá 5 tapadókorongos tartót, azóta egy kamera adta fel az életét. Autóba, buszba használom, buszba por van, gané, beázik stb. úgy is birja.. volt egy héten 13 busszal dolgoztam 5 perc alatt át kell pakolni, főleg ha lerobbanok és hoznak másikat, nem tudom ragasztgatni ilyen m3 ragasztóval...

Wi-fi is fontos, eddig egyszer mentette meg a becsületem, de leírhatatlan jó amikor mobilon csatlakoztatom a kamerát és a vétkes fél a rendőr előtt sápad le, hogy " jaaaa erre nem így emlékezett" tehát, jó a kamera.

Nem romlott még el a mostani, meg van még 2, viszont ha tudtok valami jót, ne tarcsátok magatokba, osszátok meg velem. Köszönöm!

ma 14:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bár kicsit off de meg lehet oldani wifi nélkül is.

Nálam van egy kártyaolvasó a táskában meg egy usb csatlakozós átalakító a mobilhoz így csak elég a microSD-t bedugnom a telóba és már nézhetőek is a videók :D

Temu-ról ezek ilyen filléres tételek.

ma 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Sosem láttam ilyet, usb sd kártya olvasóm van, de már az is lassú. :) De köszi a tippet.
ma 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Az USB SD kártya olvasót egy asztali gépbe is bele lehet tenni ugye?
ma 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!